this love ain´t gonna be perfect

hej bitches!

Japp idag är det den 25 februari, och självklart fyller min malin år idag! Grattis din skitunge!! :D
Idag var det först skola, efetr skolan stack jag med malin,ellan och sussi till stan för att fixa paket och sånt så deyt är fixat nu båda till mig och mallan. Sen tsack jag och sussi till gymet och köttade varandra. nu har jag precis skrivit mitt muntliga arbete eller vad amn säger tills fredag, får träna in det imorgon för det är inget jag giter idag. Vad säger ni gått folk, det låter som om jag borde kila in i dushen nu eller?

Har för övrigt mått illa hela dagen känt mig helt spy färdig, det är inte roligt när man har röda veckan pihuuuuu :(



jag och malin för några år sen, när vi skulle ha precis lika dant av allting (;

pussheeej

so tired of everything

Första skoldagen efter lovet var sjukt jävla segt, allting hände liksom i slowmotion fart, tur att man har vissa personer underdagen man kan fluma runder med! Japp efter skolan kom mamma och hämtade mig, skulle till tandläkaren för att kolla mian tänder igen efter olyckan. Asså jag har fan aldrig någon tur, tycker bara skit saker dyker upp hela tiden för mig. Ja fick iaf reda på att jag måste gå med min lilla skit lagning på framtanden till november och att de då ska se om jag måste hålla på att rotfylla mina tänder för att hon tyckte att det såg ut som om dom höll på att dö. Japp jag som trodde att de skulle fixa ina tänder lite finare nu i februari, men nej det blir nu aknske nästa år igen, asså fatta det är ett helt jäcla fucking år tills dess? och som om att det inte var nog så kände hon på min läpp och sa att min ärvävnad borde ha varit mycket mindre vid detta laget efter operationen och att vi förmodligen måste åka och kolla upp det igen. Sen att jag har fått värsta knölen på min handled som gör att ajg inte kan böja den ordentligt och att det gör ont om jag gör det som jag också måste kolla om jag behöver operera bort. Ja jag kan nog hålla på och babbla om detta i ett halvår men det lär väll inte hjälpa, jag måste gå igenom allt iaf... KILL ME





ingen bra dag...

I´m still alive

OMFG, det är fan snöstorm ute och min rumpa är som en sementklump och den fryser ihjäl hahaha xD Förövrigt är jag sjukt trött och jag ska sova som en gris i 48 timmar tills jag ska till skolan igen, nej fy bara jag hör ordet skola vill jag ta en pistol och bara skjuta skallen. Jag orkar verkligen inte! Liskom imorgon ska jag läsa ut en halv bok,skriva bokrecension plus muntligredovisning och på det ska jag sedan läsa min 20 sidor i en engelskbok, kan det bli värre på sista dagen av sitt lov? SVAR : NEJ. Jag ska tänka lite positivt nu det är väll runt 4 veckor till påsklovet och efter det 2 veckor till auschwitz och när vi har vatt där så är det runt en månad kvar tills vi slutar, det är egentligen inte så mycket kvar om jag verkligen tänker efter....


 



men nu ska jag som sagt gå och sova som en gris, typ så läge jag kan!



puuuuuusss<3

I won´t tell you that i love you

tjao!

Japp fredag igår då, min pappa fyllde år men spenderade inte så mycket tid med han men iaf. På för middagen var jag hos mormor hjälpte till lite och sånt fick fika som vanligt så kom jag hem runt två. Väl hemma la jag bara och lata mig med min pappa som hade damp anfall x100, asså inte dampdamp utan roligt damp så jag dog av skratt haaha xD Vid 6 tiden stack jag till malin och började fixa mig sen kom ellan och sen stack vi på fest till kalle. Var lite tråkigt i början men framåt natten blev det askalas så jag hade iaf skit kul! Nu är mina byxor tio storlekar för stora pga av allt dansande och hoppande på studsimattan. Vaknade hos malin imorse runt 10 tiden av att en vidd jojo spydde jummiiie, själv mode jag inte prima så det var inte det mysigaste. Men vid 1 tiden elr något stack jag hem till mig för mallan skulle på dop, så jag har varit med mamma på ikea och väla. Hittade lite smått och gått till mitt rum, bland annat en taklampa som jag gillade för en gångs skull! (y) Men malin skulle varit hos mig nu för vi skulle kollat på melodifestivalen och bara softat men skit ungen pallade inte FU, så jag får väll geeka själv eftersom jag inte har något annat för mig och är grymp trött. 



puss<3  

the best part of me was always you

tjaaoo!

Japp torsdag nu, börjar få ångest över att lovet snart är slut. Liksom vad har jag gjort? Känns som om jag verkligen inte har gjort någonting och självklart inte mina läxor, kommer väll bli som vanligt att jag sitter med det sista dagen, emn vem har egentligen lust att sitta med det nu? inte jag iaf! För att berätta lite om mitt lov så har jag mest varit med kompisar, tagit det lungt och tränat lite när jag har kännt för det. Riktigt skönt nu på lovet så kanske man drar till gymmet vid 1-2 tiden, för där är verkligen inget folk då så allt flyter liksom på så bra! Imorgon skulle det egntligen varit tjejkväll i lokal å myspys men det blev inget, sedan skulle jag egentligen på fest på lörd, men den blev flyttad till imorgon så drar dit då ist för det andra. Måste läsa klart min bok imorgon också så jag kan skriv bokrecension BUHU! :´(


i´m falling to pieces


Pusspåer <3

what a wonderful world

hejsvej!


Måndag idag och första dagen på lovet, hur skönt som hälst får man lov att säga! Jag har varit med annika i danmark idag, vi skulle shoppa men jag hittade bara en kofta jag ville ha. Sen stack vi tillbaka till hbg så köte jag ett linne/klänning najsnajs :) Japp nu är klockan sisådär kvart över 6 och klockan sju ska jag vara i stan och möta sara så ska vi gå och sätta oss någonstans i stan och käka,snacka och mysa :) Imorgon blir det förmodligen att vi hyr en lokal och har det asnajs med girlsen! 



pusspåer<3

turn and walk away

tjejer i min klass! kom nyss på med min finurliga hjärna att vi kan hyra lokak denna veckan och ha tjejkväll som vi har velat göra så många ggr!! :) kommentera om ni är på ;)


helsinör imorgon med annika och shoppa :)<3


your my wonderwall

hejhoppgummisnopp (:


haha jag suger vekligen på att skriva ursäkta mig ^^ men ja denna veckan har varit seg och lång men med ett härligt slut nämligen helg och som ett plus i kanten sedan 1 veckas lov, hur underbart kan det bli?! I veckan har det mesta varit skolan kompisar och träning som gällt :) Har faktiskt varit riktigt duktig tränat från mån-tors, idag och imorgon ska jag vila och sen ska jag även träna söndag. Idag har jag jävligt mycket träningsverk hahah, men japp det ska juh kännas att amn har tränat så det är najs! En sak som är väldigt positivt med gym är at om jag får ont i mina vader kan ajg välja att göra något annat som tar på samma muskler med det påfrestar inte dom, det är så jävla skönt!


SOFTIS LOV!



puss<3

There´s no more word to say

shockad som fan, finns här för dig a <3


turn and walk away

HejHeeej!

Japp, ett natinellt till avklarat, fanns egentligen inget jag blev såabara wow shit detta vill jag skriva om men ja, jag skrev typ om mörkret haha xD Men nu är det huum "bara" 9 np kvar, är skit rädd för engelskan iihh jag suger på det. Skulle egentligen till stan nu, men alla är typ upptagan stackars mig, men har iaf gjort klart spanskan nu så får ta en sväng om i stan imorgon innan jag åker till sara, eller för jag köpa tröjan på lördag. Mina skor kom idag också så ska hömta dom sen på posten, hoppas dom passar perfekt ihhh :D



pusspåer<3

So We All Can Fly

hejhej!



Japp har inte skrivit på ett litet tag, orkar inte höhhö ^^ Men ja, denna veckan har varit ganska skön hittils iaf.

Måndag: Studiedag. Stack til friskis med malin och ellan, tränade i 1,5 timme. Sen stack dom hem och jag ner på stan och shoppade kläder till lördag.

Tisdag: Skolan, nationella i svenska, läsförståelse. Jag tyckte det var ganska lätt. Jag trode det skulle vara mycket svårare så, men vissa tyckte det var lite svårt men jag vet inte riktigt vad som skulle vara svårt med det efetrsom man har gått igenom det så många ggr innan men jaja. Sen han jag även med att träna! Jag och ellan e super duktiga juh!

Onsdag: Idag då, har jag varit i skola, vår lärare var sjuk så kollade film de två första lektionerna, först någon film om hitler, och sen bridget jones dagbok. SEn hade vi SO och sen skulle vi haft HK men vår lärare var sjuk så vi skulle ha arbetspass, men våra kakor kom så vi packade upp alal och delade upp sen stack vi hem. SJUKT TUNGT ATT BÄRA KAKORNA PUUHH, SISTA GÅNGEN VI BÄR HEM DOM IAF! :D Idag har ajg varit ute en rkktigt lång runda med min lilla vovve Thea (Nasse). Mamma har kallat henne nasse nu så länge så det har börjat smitta av sig som fan, men det låter så hämskt när jag säger nasse till henne hahaha xD

Torsdag: Ja imorgon ska jag då till skolan, nationella igen, efterskolan ska jag och ellan nog träna sen blir det väll hem och göra läxor.

Fredag: Skolan sen ner till mormor. På kvällen ska jag hem till sara, skulle komma massa folk dit eller vad det var så ja jag vet inte så mycket men dit ska jag.

Lördag: Ska av med mallan och ellan på dagen, sen på kvällen bär det av till kevin på fest, ahha den som har blivit framskjuten några ggr nu men det ska bli najs :)

Söndag: Träna sen blir det väll bara slappe hoppas jag på!





pussheej <3



RSS 2.0