and now i look forward to everyday.

Tingeling Tingeling!

Japp idag är det då finaly fredag vilket innebär att det är helg och att jag inte går i skolan vilket är totalt wonderful enligt mig! Eftersom att det är fredag idag så har lilla jag varit i skolan som vanligt. dagen gick ganska fort och innehöll både solsken och hagel. Jag stör mig riktigt mycket på vädret nu, liksom man vaknar och kollar ut så är himlen riktigt blå och det ser ut som sånt här perfekt vårväder ni vet så man väljer såklart att lägga vinterjackan hemma och på med en tunnare jacka. Men vafan händer under dagen joo det börjar pissregna och hagla, vafan det är snart april månad och det haglar och det snöa fan igår också? Kan vi inte bara få sol och sommar för det är det enda jag vill ha just nu! imorgon är det iaf lördag och då ska jag inskaffa en ny mobil THANK YOU, vet dock inte vilken det blir det ser vi i affären imorgon tihi. Vid eftermiddagen ska jag va med sussi och malin vilket ska bli najs, behöver verkligen spendera tid med dom nu och känns häller inte som om jag har träffat min sara på evigheter vilket suger hur mycket som helst! Men snart är det lov och då kan vi va precis hur mycket vi vill :)


F<3

pussheej


a dream to change the world

hejsvej igen!

Japp, då har jag och pappa varit i göteborg och det var juh la gött derå! Bilköp blev det också då den ska pappa hämta på måndag. Nu blir det inte automatare längre så jag o min bror har nu även  en bil vi kan övningsköra med vilket är satans najs. Har förövrigt haft en mysig dag med min pappa, glömmer ibland hur grymt lika jag och han är i både humor, temprament och typ allt. Haha men efter att ha försökt att ringa in till någon radio kanal typ 1000 ggr bara för att inte shlagerlåtar skulle vinna rix top 6 klockan sex så var jag påväg att bli kopplad och då blev jag svin rädd för att jag skulle komma med på radio så då la jag på fort som fan! Känner mig nu även ganska pigg så imorgon blir det skola igen sen till mormor, efter det hem sen ska jag va med felix :)

EN VECKA KVAR SEN ÄR DET PÅSKLOV! WIHOOOWloveu dady <3

Let's blame the passage of time.

hej alla, tänkte uppdatera lite nu när jag är på humör för det! Vet iaf en som blir glad nämligen ANNIKA (;
Nu skrev malin till mig precis att dom ska baka och att hon behöver havregryn så hon kikar väll in innanför min dörr om bara några sekunder. Sen i onsdags har jag iaf varit sjuk haft feber och skit vilket inte är någon höjdare. Dessutom gör min nacke så fruktansvärt ont när jag har feber änns verkligen som om man har värsta nackspärren som går typ ner i hela ryggen, då är man i stort behov av massage! Idag är det torsdag och vi bönder på Ättekullaskolan har studiedag vilket gör att ajg kan vila mig yttligare (Y) Men vid två ska jag fara med pappa till göteborg ska kolla på ny bil. egentligen hade han lovat mig att vi skulle fixa dörrar till min garderob och ny mobil till mig idag eftersom att den blev snodd på en fest i lördags, men ja det får vi väll ordna nu i helgen istället. Det är helt sjukt så handikappad jag känner mig utan min mobil. Jag har inte koll på tiden, om jag ska prata med mina vänner måste jag vara hemma och ha min hemtelefon plus att jag kan inte alla nummer i huvudet så kan knappt nå dom. En väldigt störig sak till är att mina päron måste väcka mig på mårnarna, och sen somnar man självklart om så blir det ett jävla tjatande om tiden osv. Nej nu får jag göra mig i ordning så jag blir klar tills vi ska åka iväg!pussheej

beautiful

hello bitches!

haha jag pallr inte att jag aldrig uppdaterar men va fan har man ingen lust till det så lär det inte ske. Japp idag är det söndag och jag är as seg men har faktiskt varit på väla idag, hittade både jeans och skinjacka så puss på det! Vad jag mer kan berätta om helgen var att jag i fredags var med sara som jag inte träffat på länge, vi snackade och flummade som vanligt sen berättade hon att hon köpt en fet paket till mig i stockholm som jag ska få någon dag när hon orkar bära på kartongen, vilket kommer inebära att jag om kanske 1 månad får bära hem den från henne ist. Igår (lördags) var jag först och kollade på minaa kompisars handbollsmatch, dom förlorade tyverr, men efter stack jag med sussi och ina till stan och fikade lite och snackade osv. Sen stack jag hem och på kvällen kom ellinor till mig så kollade vi på melodifetivalen och kommenterade hur dålig ugglan och operan va... Och vilka fan kommer inte 1a & 2a om inte operan och sångaren! Jag skäms så mycket, vill van inte vara sevnsk längre! SVENSKA FOLKET VAD FAN HAR NI FÖR SMAK!? Imorgon är det iaf skola, det blir prov och andra grejer denna veckan men även bio på fredagen, men självklart blir det uppgifter på filmen wihhhooo säger vi :  NOT!


bild sen i somras, vet jag är sessiig ^^pusspåer<3

i wanna be the one

haha jag är ändån ganska bra på att uppdatera, typ ta bort bloggen?


pöss

RSS 2.0