Does the pain weigh out the pride?

sitter med min svenska nu. Har kommit på vad jag ska redovisa muntligt om, nämligen världens rikaste kvinna. Det blir nog bra, jag ska bara hitta lite mer fakta. En sak jag inte vet är hur man lägger upp ett muntligtframträdande. Visst jag vet att man ska ha det sammanhängande men vafan det ska vara intressant och sen ska man ju ha en bra inledning och avslutning med, hehe kill me. Igår efter julskyltningen åkte jag hem till snutte och nanna där, hihi så myyysigt, älskar min bebiis! Idag blev det upp och sen iväg till skolan från 08.30 till 13.50. Efter det åkte jag hem till felix igen, var tvungen att hämta min dator och sånt men stannade lite längre. Vid 5 kom mamii och hämtade mig så åkte vi och handlade, fick med mig choklad hem. Tjatade på felix hela dan att jag var sugen på godis så jag var bara tvungen att köpa!

Nu sitter jag som sagt med min svenska. Depprimerande men sant. Ska strax duscha sen blir det tv ett tag och till sist matte innan det är dags att nanna kudden. Har matteprov förövrigt imorgon, önska mig lycka till, det kan behövas! Har lurat mamma att vi har sovmorgan tills 10.10 imorgon för det är då min matte börjar, och jag pallar inte spanskan imorgon. HATAR DET HUR MYCKET SOM HELST. Visst vill inte få ig men vafan det är så tråkigt och jag total vägrar att plugga det hemma, det jag lär mig lär jag mig i skolan!!

jaja duschen kallar...



Pöösshhheje<3


Does it take your breath away

hej alla underbaringar!
Söndag idag vilket betyder skola imorgon, blö. Idag vaknade jag iaf upp med min bebis bredvid mysis! Men det var bara upp och hoppa för att kl 10 skulle jag vara hos min mammas kompis man i rydebäck som skulle hjälpa mig lite med matten. Fick iaf lite saker klarare för mig. Sen blir det väl till att plugga mer matte imoron sen får man väll hoppas på G på provet. Hatar att det ska gå så jävla kasst med den nya matteläraren, palla sikta på G när man vet att man kan högre... Om ett tag ska jag iaf börja röra mig mot bussen som ska ta mig till IH med malin, ska kolla på sussi där när dom möter åstorp. Efter det blir det ner på julskyltningen i stan med malin.

Annars i helgen har jag väl inte gjort särskillt mycket. I fredags efter skolan var jag med malin, gick lite på stan emn vi stack hem lika fort för jag mådde skit och kändes som jag skulle svimma när som. På kvällen stack jag sen hem till felixsnuttis och ´nannade över där. Igår blev det väla med mami och moster i några timmar, handlade lite julklappar och en tröja till mig själv.

nej nu måste jag fixa mig så jag hinner! Saknar min cp bice unge F! :( <3


sötiiisar

PUSSHEEJJJE<3


LOVE IT!

jonnis är glad nu, för hon är hemma och idag är det fan ta mig inget jävla pluggande, SÅ JÄVLA WONDERFUL! Har pluggat nu sen i söndags tills igår och jag är helt slut och är redigt trött på skolan för att jag vet att skiten inte är slut och jag har typ mega mycket kvar innan det är jullov buhu. Som sagt jag har inte uppdaterat pga att jag har pluggat satan i det sen igår slutade jag halv fem och efter det stack jag hem till min snuttis och sov där. Idag slutade jag vid tjugo över tre och befann mig klockan fyra hemma hos mormor. Städade och sånt fick mina pengar plus fika hihi. Jag tror min mormor har kommit på värsta taktiken för att få mig att stanna kvar en liten stund till så att jag sitter ner och pratar med dom.
Jo, varje torsdag när jag kommer springer antingen mormor eller morfar till maxi och köper massor med fika, för då vet dom att jag kommer stanna ett litet tag till. Vad kan ajg mer säga än att jag är och har alltid varit mormor och morfars flicka? (a)

En sak till, titta vad som kika in i min brevlåda idaaaaggg!! 
 


wiiee, min och malins julklapp till varandra!! :D

pusshheejjje<3


you´re in my heart

Jag är typ glad och mega deprimerad samtidigt just nu. Glad för att MIN FUCKING JÄVLA SP-INTRO ÄR KLAR!! Och mega deprimerad för att jag har 60 kriminologi begrepp, inte ord utan begrepp med 5-6 meningar på vissa till förklaring. Detta ska jag lära mig tills på onsdag *suck*. Idag var iag ganska soft dag i skolan, först samh, där jag bara satt inne på facebook och sånt shit. Vi ska ha redovisning om någon vecka, jag jobbar med carro och vi ska redovisa om brats hihi. Sen efter det var det föreläsning med kustbevakningen sen polisen, typ sådär halv trisst. Annars har jag väl bara pluggat idag.

Om någon vill veta vad jag har gjort i helgen så har jag varit med felix snutteputte. Vi har typ varit på väla, lagat god mat, myst, letat efter fest men hittade ingen som vi ville gå till så där direkt men det har varit goooosiit ändå med min hjärtis! <3 Igår var jag och träna med ellan också, först dans-pass sen kibox. Kan lungt säga att jag har träningsverk i min mage idag och lite i mina lår hehe. Hinner inte träna denna veckan heller, så jävla tråkigt för jag vill verkligen...

ska käka nu!


pusshheejjjje<3


BLLLÖÖÖÖÖ

JAG FÅR SERIÖST DAMP!

jag har svin ont i min handled nu efter träningen, knölen är typ halva jämfört med vad den var igår( alltså redan kommit tillbaka!) och den är helt blå... DAMP!! Här är man snäll och suger ut skiten som gör cp ont till ingen nytta, kan han inte bara ta bort allt!?!?!?!



detta är före jag tog bort knölen
                       



detta är efter jag tog bort knölen+helt blå

ska käka, träningen gick bra, sprang till och med i 15 min efter duktigt gjort!


pussheejje<3


cause I adore you

om 20 minuter går min buss, så det får bli ett snabbt blogginlägg!

Igår blev det då först att hälsa på skolan. Ååå blev super glas över att se min förra mentor susse och jag kan ju garantera er över att hon blev minst lika glag, ´gulliiigt. Sen blev det att vi stod och pratade med olika lärare i 40 minuter. Efter det stack jag hem till mallan igen, käkade lite där sen bar det av till tandläkaren. "lagade" ett hål sen bokade vi typ 3 nya tider till plus att ajg ska dit där ett antal ggr till efter det... döda mig! När jag var klar där körde papi mig till älsklingen min och så gick vi och handlade mat på willys och åkte sen hem till felixs mami. Där gjorde vi super duper mega god mat, iiiih. Sen vid sju kom pappa och hämta oss för att vi skulle nanna hemma hos mig, mysis!

Idag fick jag slita upp felix ur sängen, awe vi var mega trötta.. Sen tog han bussen till skolan och jag skulle till ortopeden och tömma min knöl. Hehe kan inte påstå att den blev tömd direkt. Men nu är det iaf säkert att han opererar bort skiten nästa gång så jag verkligen får bort den, tacka gud för det. jag var tillbaka till skolan vid lite i nio så han med en del av spanskan. Hade även matte med vår cp lärare och samhällskunskap där jag och carro ska skriva om brats, typ najs?

Nu är klockan 15.06 och min buss går om 14 minuter, ska ska springa och ta på mig lite träningskläder sen bär det av mot friskis där jag ska träna step med lollen! blv lite långt inlägg iaf xD

För övrigt har jag och min underbaring 7 månader idag!! Love him! <3




pusshejee<3


pics

lite bilder sen fredes, tycker jag springer runt och pussar på alla hela tiden, jag vet jag är mysssiiis! :)


emmegirl!


soffe o emme och några andra


Tobbe!


Andy, jag och min fina finne! :D pöööss


höhöhöhö myyys


puss på min fina älskling! <3


puss på kevin


undra hur många jag pussade på? :/

Dissapear

  • Fredag: Först bar det av till skolan. Blev två lektioner, idrotten var inställd vilket inte var helt fel hihi. Blev hem och duscha sen göra sig i ordning. Vid fem tiden han annika också kika in om och hitta lite gulliga clothes i min garderob. Vid halv åtta mötte jag upp Josse och Becka vid ramlösa station och satte oss på tåget mot sofia i gantofta. Blev fest där, tack för det! Synd att det sluta som det gjorde :/ Hade i alla fall det najs.

 

  • Lördag: Puuuuhh!! Det enda jag kan säga när jag vaknade bakis och skulle upp till skolan... Blev att dra sig upp, hälla i sig vatten och proviva och lite huvudverkstabletter. Sen fixa sig så man såg hyfsat fräsch ut på med kläderna i med en klementin i munnen och sätta sig på bussen. Höll förövrigt på att dö på föredraget vi skulle kolla på i skolan från 09-10. Efter det stack jag ner med några från klassen till donken och käkade frulle där. Efter det hem och sen till min snuttis. Vid 4a tiden stack jag ner till ga hallen med Ellan, Kevin, måns och kollade på 93/94 tejernas SM. var hemma igen vid sex tiden, käkade och åkte och hämtade snutte och sedan hem till honom igen. Nannat hos honom inatt myssiiis!

 

  • Söndag: Felix väkte mig vid nio kill me hehe. Vi la kvar och myste lite sen gick vi upp och spelade tv spel. Kan ju säga att vi stängde av det lika fort som vi satte på det, JAG SÖG RUMPA! haha! Sen gjorde vi toast  och hoppade efter det in i duscheriet myyyssiis. När vi var klara körde dom hem mig, de skulle typ till väla och sånt och jag hade myskläder på mig. Så jag vägrade att följa med! Ville inte heller att de skulle sitta pch vänta på mig i bilen när jag bytade om för jag vet själv hur lång tid det tar (a). men ångrar mig nu för jag saknar min snuttis jätte mycket vilket suger!


Ikväll blir det myspys och sovis med malin ellan och claudia hemma hos malin. Imorgon blir det upp hufsat i tid ( studiedag) för att besöka min gamla skola som jag saknar som F A N och min gamla klass! Inte så att jag inte trivs med min nya eller något det gör jag.

Men mina bästa vänner finns i min gamla klass, de känner mig innan och utantill, det är helt enkelt en trygghet och de har alltid varit en självklarhet för mig att se dem varje dag och jag saknar det jätte mycket! Det är inte lätt att lämna några man har gått med i över 10 år och vissa ända sen dagis. Det är bara ett band man har till varandra som jag aldrig kommer få med någon i min nya klass.

Wooops, blev lite långt inlägg. Skyller på att jag inte skrivit på ett antal dagar sry!!

buhu tandläkaren imorgon också kom jag på baajjs..


du är underbarast älskling, finns ingen som dig <3

pussspuss<3


happy b-day!

okej jag har mensverk och håller typ på och dö. har för övrigt varit i skolan, stack tidigare och drog efetr det till mormor och städade, fick fika ^^ sen nu är jag hemma, pappa ska strax köra mig ut till väla så jag akn lämna tillbaka min tröja som jag köpt som jag inte vill ha..



grattis till min underbara annika på 18-års dagen! Du är bra du gumman! i loveu <3


jonnis o annie :D

pussiis<3


It gets more confusing everyday

nytränad och lökig är vad jag är nu! Var på ett step bas pass med ellinor innan. Vi var totaly off beat ett antal gånger men det blev najs ändå och svettig blev jag iaf men det kändes inte som om det tog särskillt mycket men roligt var det. Så det blir väl några bas pass till så man lär sig stegen sen får jag gå upp till medel så man kan flåsa lite också och dö på passen. JAG MÅSTE BÖRJA TRÄNA MER! Får panik på mig själv att jag aldrig tränar typ, kommer bli fetto nummer ett asså. Nej nog prat om min träning. Har gjort klart min krim nyss och även hunnit käka lite. Blir snart in i duscheriet och sen tvn lite. Kanske borde läsa på min bok också 150/400... Gör inte så mycket framsteg direkt hehe.



pussheejjje<3


I go there with you

söndagsmys blev det en hel del idag. Först med min lilla kära familj och sen med annika. Fyfan vad jag har stoppat i mig mycket skit idag, fymig! Jag vet en person som måste gå och träna denna veckan höhö. Nu blir det bädda ner mig i sängen, på med the hills och sedan läsa några kapitel i min bok om jag orkar 120/400 nu, bra jobbat jonna. NOT....! aja det löser sig alltid HAHA




 puuuussiiiis


Things were promised in blood

wwwooops!
Jag springer fortfarande runt i pyamas och om två minuter alltså kl två ska min bror och hans flickvän komma hit och fira pappa, farsdag idag ju. Borde byta om nu men har verkligen ingen lust! Igår blev det mys hemma hos mig med älskling iaf. Och ikväll blir det badmys med annika hemma hos henne hela kvällen myyyssiiiis!
nä nu måste jag skynda innan det ringer på dörren!



peace out!


I´d never thought i´d hear myself say this

jag har inte haft någon lust att skriva på ett tag, jag ska strax ställa mig och fixa mat också så hinner inte skriva särskillt mycket nu heller. Jag är frisk nu iaf, och har en del träningsverk sen kiboxen i torsdags och boxningen i skolan igår. idag blev det stan med annikababe! Köpte en tröja bara. Nu ikväll ska jag vara med älskling när han kommer hem från sin utbildning. Får se om han orkar ta sig hit eftersom mina päron ska iväg och jag ska ta hand om min lilla vovve lite så hon slipper vara hemma ensam. Annars får jag väl gå ut och gå själv i det mörka vädret och sedan ta bussen till min snutte :)

nu ska jag kila och göra pizza tihi.


jag vill inte ha med dig att göra
hör inte av dig till mig någonsin igen
allt du gjorde var att trycka ner mig
jag fanns för dig men fick aldrig något tillbaka
 jag klarar inte av människor som dig
du bara tänker på dig själva hela tiden
klarar inte av att glädjas åt andra
du vet precis vad jag tycker
låt mig bara vara
du är inte värd mig.



pussshhheej<3


wrong

hahaha fick nyss ett lite smått roligt sms som skickats fel, fick dock lite smått panik först att det var min bror men det var det inte..

j står för jonas , M för mig

J - Hej. Kommer du på maskeraden på lördag?
Tänkte att vi kunde vara det kinky paret, med lite lack, läder och nitar ;)
kram jonas

M - höhö, vem?

J - oj nej förlåt. Det blev fel. Pinsamt!

M - vem jonas?

J - Jonas från gbg

och där kunde jag sluta oroa mig hahahahha xD ville bara dela med mig lite


pussheejje<3


What kinda dream is this...

underbara sovmorgon, och äntligen ordentligt med sömn efter två nätter med nada sömn. Eller jag har drömt en jätte knasig dröm, om att jag var handikappad och ja jag tror inte ni vill höra alla detaljer! Vaknade iaf vid runt 10 märkte direkt att jag inte var öm i kroppen längre (förutom ärmen då) och jag hade heller ingen feber, bara mini huvudverk. Jag har faktiskt varit ganska flitig idag, gjort hela min enelska läxa förutom en punkt för det hittade jag ingen fakta om (core?!?), sen varit ute med min lilla voviiee, sen ätit frulle och även glott tv och datan tihhihi. Nu vet jag fan vad jag ska hitta på. När pappa kommer hem ska han få hjälpa mig med kriminologin för jag kunde inte sätta dom på dem brotten jag valde och han kom hem vid typ 8a igår och då mådde jag inte särskillt bra så då orkade jag inte ta det med honom. Ikväll blir det väl typ tv och duschen. Imorgin är det då skola och sen ska jag träna kibox på kvällen med ellan!


*räcker tungan* (thea)


Min förra hund Jackie, awee :( <3

pusspåeerr <3


You’re the perfect lullaby


jävla spruta, sjukis nu med feber och annat mög! orkar inte skriva, no school para mi tomorrow




When i close my eyes
I’m going out of my head
Lost in a fairytale


RSS 2.0