lonely

min bicetåålle är och tränar så sitter själv nere i källaren hos honom, har väl gjort det dem senaste två timmarna. Har dock skrivit klart kriminologin så jag har ju haft något att göra. Funderar på att kila upp till de andra och se om de ska kolla på idol nu så kan jag få lite sällskap tills felix kommer hem vid halv 10. Puss på att vi går till tio i 5 imorgon......NOT.....


 låt mig dö långsamt!



pusseen<3


Only thing that’s on my mind

puss!

haha, fyfan vad jag lökade på spinningpasset men vafan jag klarade det, så jävla underbart tihi! Joggade till och med efter, så himla duktigt. Kom hem vid sex tiden, har snackat lite med snutte, ätit, duschat och håller nu på att plugga och jag tänker göra det fram tills idol och sen hollywood fruar, puss på det!

ska försöka plugga lite till nu innan det börjar!





jag älskar dig felix lindau <3


pussheeje<3


'Cause it's true, I am nothing without you

ja, klockan är tjugo i tre, jonnis är små ledsen, ska strax kila iväg till friskis och ta
ett spinningpass med bella, kanske kan få mig lite gladare..


pusspårumpisen<3


I don't want this moment to ever end

Heeeje!

japp söndag idag och skola imorgon igen buhu. Helgen har spenderats med världens bästa älskling, har bara myst och tagit det lungt. Haha vi däckade i fredags typ vid 10 och sov till 9 i lördags, japp typ 11 timmar men jag akn lungt säga att det behövdes efter skolveckan med alldeles för lite sömn! I lördags var jag och kollade jsm i ga hallen med ellinor till runt 3 tiden. Vid fyra tiden var jag sen hemma och gick ut en runda med annika som behövde prata lite, och klart att man ställer upp för den underbaringen! Vid 5 sen mötte jag upp min snutte på citygross där hans family var, sen gick vi hem till mig och käkade middag med min mami. Vid 8a tiden körde mamma oss sedan ner till felix där vi nannade.
Idag vakande jag typ vid 9 när felix bror började röra på sig där nere, så la jag vaken i 2 timmar innan jag väckte snuttis för jag ahde superdupermegatråkiigt! Haha så ett livfullt väckande blev han pigg, sen duschade vi lite, käkade frukost, myste lite sen kom mami och hämtade mig så skulle vi åka till mormor&morfar snabbt. Slutade med att vi gick där ifrån igen ( efter att ha ringt på dörrklockan 4ggr utan att någon öppnade, och sedan kolla in i fönstret och se mormor sova som en gris i sin soffa HAHAHAH) så hem blev det. Väl hemma har jag bara pluggat,ätit och kollat på tv (:

måndag imorgon vilket innebär skola,plugg och träning SUCK...




PUSSHEEJ<3


soulmate

hejhej sexbombs :*

jag kan ju inte börja med att säga något annat än att jag är SJUKT JÄVLA TRÖTT! Somnade vid typ 1 igår efter insparken sen satte jag klockan på 06.10. Jag gick upp sådär vid sju, varken jag eller felix orkade öppna våra ögon, mycket skönare att ligga kvar i sängen i 1 timme! Aja, alla var väl mer eller mindre som zombisar i skolan idag, helt döda. Stack iaf till stan och bytade min kofta, ville inte ha den haha. Nu är klockan lite över sex och funderar på att typ lägga mig för att sova klockan nio ikv efter idol, ska bara öva in vad jag ska säga till redovisningen imorgon (y)



pussheej<3


back in business

tråkigt men sant



knölen är tillbaka...


If I Got You

thulululu!

Japp klockan är tjugo i 10 och jag är väldigt tröttis. Har precis duschat och innan dess käkade jag tacos och kollade på idol med mami, myspys! Imorgon blir det skolan till 16.50 sen hem fixa mig fort som fan för jag ska vara i stan vid 19.00 igen, ska möta tjejerna då på knutan så ska vi åka tsm upp till insparken som är imorgon. Ska väl bli kul eller något, haha men kommer vara helt död imorgon och för att då snacka om på torsdag fiiifan säger jag bara! Jag vill verkligen inte tänka på det.. Sussi ska ringa mig strax så ska försöka ta lite brun utan sol innan och krypa ner i sängen :)





pussennatti <3


I can almost see it

har varit hemma nu i kanske lite mer än en timme. Slutade vid 2 idag och efter det drog jag och emelie till gymmet.
 Känner att jag är på G nu asså. Ska försöka klämma in 3 ggr i veckan.

måndagar : blir det spinning och gym efter det
tisdagar : gym
fre/lörd/sönd : gym

det tycker jag låter skit bra! ska bara hålla det också...

Nu ikväll blir det typ käka,handla,duscha och plugga, rolig kväll VERKLIGEN. Måste kila nu ska gå med mamma och handla eftersom hon inte klarar av att bära själv, så då får jag väl joina och andvända mina mukler :)


har lyssnat på samma låt i typ en timme, tycker den är så bra med ahmir!

http://www.youtube.com/watch?v=GU7lZEZ4PGs&NR=1


pussiiss<3


for some reason I can´t explain

Hej igen!

tänk två inlägg på en dag, vilket under! tihi (a) Har varit och tränat nu men det blev inte särskillt mycket träning för jag träffade bella och hennes kompis alicia och där fastnade jag i typ 20 min helt inne i samtalet och rätt som det var är hela kroppen kall efter uppvärmningen och då hade jag ingen lust att träna längre men jag körde i typ 40 min iaf sen köpte jag en banan och satte mig på bussen hem. Har bestämt med Bella och Alicia nu att jag ska börja spinna med dom på måndagar, vilket passar mig jätte bra!

Nu ska jag försöka få tag på glosorna så jag kan träna på dom tills imorgon (glömde mina böcker i skolan så klart) så väntar på att linn ska skicka dom till mig. Efter det ska jag nog nanna kudden är super duper mega trött!!



pussnattii<3


leave this world for a while

Hej och hopp gummisnopp!

Japp måndag idag, vaknade av min fina signal I call it love med Lionel Ritchie, ganska mysig att vakna med faktiskt. Fick upp röven ur sängen efter ett antal minuter. Jag kan ju gott säga att min kropp och min hjärna ville två helt olika saker...
Vid lite i åtta hade jag och felix iaf hunnit asa våra rumpisar till bussen. Skolan idag var hur seg som hälst, kollade först klar på filmen animalfarm som handlar om en djurfarm som startar en revolution mot människorna och lyckas då driva bort ägaren från gården och sen börjar dom skapa en ...... som kallas animalism som ska syfta på socialismen typ. RIKTIGT seg film i slutet! Efter det ville han att vi skulle diskutera med varandra, emn det var inte en enda som sa ett ljud alla var verkligen totaldöda. När den lektionen var slut hade vi sos-into och sos i samma lektion, min grupp blev klara vår powerpoint redovisning om försvaret så nu ska jag bara träna in vad ajg ska säga så blir det jätte bra. Efter skolan stack jag ner till stan, någraa tjejer i min klass skulle piersa sig eller hur det stavas, men det blev ingenting av det så jag gick vidare på stan lite för skulle kolla på ett par skor som jag hittat, hade glömt vad dom kostade så kunde inte be mamma om pengarna heller så nu får hon ge mig pengarna. Hittade även en kofta som jag köpte :) Jag ska faktiskt vara lite duktig nu och kila och träna på friskis så ...





pusspåer.. <3 


This is the story of us all

hej pussgurkor!

Fucking jävla söndag idag, kill me skola imorgon! Idag vaknade jag av att felix låssaspappa ringde vid lite över nio, haha jag var så jävla trööööött!! Jaja ingen av oss kunde somna om så vi la kvar i sängen ett tag och myste lite tills vi hörde mamma där nere. Gick ner och snackade lite med henne om hur dom hade haft det på festen, sen gick jag och snutte och handlade frallor till frukost, MUMS. Vid 12 tiden började jag fixa mig lite smått eftersom att malin och hennes pappa skulle komma och hämta mig vid halv två tiden för vi skulle kolla på A-pojkarnas sm som jag trode att det var men det var junior sm, fick en liten chock när jag öppnade halldörren och såg helt fel ansikten n vad jag hade förväntat mig haha, men det blev bra det med. killarna vann med ganska mycket iaf, och efter matchen körde dom mig hem och jag gick direkt upp på mitt rum och la mig vid datorn med mitt godis. Ni som känner mig väl kan då räkna ut vad jag gör nu....

japp jag ligger kvar med mitt godis framför datorn och lökar! tihi (a)



hahaha, awe typ två år gamal bild på malin y mig, sötiiisar :)


ska kanske på bio ikv får se hur det blir.

puuusshheeejje <3


I'm hanging by a moment here with you

hejsaan gullepluttar!!

jag tycker jag är lite duktig som skriver i min kära blogg! Idag gick jag då till skolan fast jag mådde skit illa imorse men det ordnade faktiskt upp sig under dagen, väldigt skönt får jag säga. Skoldagen började med att vår lärare tord inte dök upp, så vi sprang runder i lite olika salar och kollade vart han va, men vi kunde inte hitta honom. Efter drygt 20 minuter tog jag och carro tummen ur röven och kilade ner till expeditionen och där fick vi fram svaret varför han inte hade kommit, han var ledig.. Så iväg och letade upp en annan mentor som fick öppna klassrummet så vi kunde jobba lite med vårt arbete iaf. Så det var vad vi gjorde fram tills maten, inte särskillt kul men vi har inte långt kavr nu på vårt arbete, finemang!

Efter vi käkat stack vi och skulle ha idrott, vi hade fotboll vilket var SKIT KUL! Kände mig för en gångs skull lite duktig när jag fick in två mål på en 5 minters match, tjohhoooow. Slå det haaaa? Riktigt roligt med en klass som brinner för idrotten och att ingen klagar på att dom tycker det är tråkigt eller har dumma anledningar för att inte vara med, love it!

Nu ikväll ska jag käka sen ska jag va med felix, och imorgon ska jag nog dra och kolla på malins match när hon spelar sund cup. Sen på kvällen ska jag och felix mysa hemma hos mig. Har köpt hem räkor och kräftor och vitlöksbröd, tvinga honom att äta det för jag har inte käkat det än, och snart är det försent! Söndag blir det nog till folborna och kolla när gabbe och dom spelar sm, få tillbaka lite memories. Kan vara ganska roligt ibland :)




gullig bild på mig och annika när vi fjöntade oss med mina ansiktsmasker ^^

pussheeeejjee<3


AGAIN AND AGAIN

jadu, då ligger jag här hemma igen med datorn på magen och en fruktansvärd mensverk KUUUL!
seriöst jag får damp, aja min p-piller är snart slut så får väll ringa så jag kan få nya och även andra så jag slipper denna skiten, det gör biiceont i min mage.. Missar inte särskillt mycket i skolan ändå lite svenska bara sen filmen på engelskan så inte särskillt mycket. Tänke slå en signal till mormor strax också och fråga om jag kunde komma tidigare så felix kan komma till mig efter skolan och mysa, vi har 5 månader idag iiiihh :) jag kom även hem från en weekend i Rügen i söndags, var där med min släkt på mammas sida och firade morfars 70-årsdag! jag har kan bara säga en sak om rügen, DÄR ÄR SJUKT FINT! Riktigt mysigt och där vi bodde i Binz var jättefint hotellet la precis nere vid havet och strandpromendaden, det var jätte mysigt att gå där på kvällen och strosa bland stånd och restauranger. hihi :)

lägger upp lite pics från helge, dock finns det inga bilder på mig för jag sprang runt och fotade hela tiden! (;


mami och moster

papi o jag

pappa o mormor

mamma,mormor,moster,morfar

papi

mami o papi <3


saknas dock tre pers till på bilder som var med på
resan men har typ bara 3 bilder på dom :)

pussheeej<3


you found me



5 underbara månader med Fleexiiii idag! <3
17/4-09



You make everything so simple in a crazy world,
And I'm tryna find the words to say.
You make everything alright just by being around.
Boy, you make me wanna sing

You're my light in the dark
Guiding, guiding me home.
And your faith in me, is all I need.
Baby, mmmm your love it sets me free.

jag älskar dig snutte


theres something taking over






You got a fast car
I want a ticket to anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere

Anyplace is better
Starting from zero got nothing to lose
Maybe we'll make something
But me myself I got nothing to prove

I remember we were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had a feeling I could be someone, be someone, be someone


RSS 2.0