disgusting

nu är maten inhandlad tills imorgon och jag ska strax kila bort till lollen. förkylningsbakterier härjar i mitt hus och jag vill bort bort bort. Alla som känner mig vet om att jag äcklas sjukligt mycket av folk som snyter eller nyser bredvid mig och det är just det som händer i mitt hus just nu. Satt bredvid mamma i bilen innan och skulle vänta på att pappa skulle sluta och jag tror hon snöt sig miljontalsgånger och allt jag ville var att vara hundra mil därifrån, UUUSCCH! Jag vet att det är min egen mamma, men jag klarar bara inte av det där...
Så nu kilar jag till lollen och hoppas på att hålla mig frisk så kan mamma och pappa sitta här hemma och snora ikapp!

puss ♥

happiness



I'm wonderstruck, blushing all the way home
I'll spend forever wondering if you knew
This night is flawless, don't you let it go
I'm wonderstruck, dancing around all alone
I'll spend forever wondering if you knew
I was enchanted to meet you


Discovering you

sitter hemma nu. Skulle egentligen befinna mig hos mormor och morfar nu men mormor ringde innan och hon var super duper mega förkyld, kunde knappt höra vad hon sa och sen hade hon feber också. Och för att lilla jag inte skulle bli smittad så bestämde vi att jag inte skulle dit idag! Istället sitter jag just nu och myser i soffan. Ska snart käka frukost och vid 2 tiden ska jag ut till höganäs för att gå till tandläkaren, it sucks. Men när jag kommer hem blir det antagligen till att köpa food tills imorgon då jag och lolle ska laga mat?!? Haha, undrar hur det kommer smaka när vi två är klara med maten!



Pusss ♥

love life

har nu varit hemma i sisådär två timmar. Har spenderat större delen av dagen i köpenhamn om jag då inte ska räkna med båt och tågresor samt de få minuterna i solariet. Har nu iallafall hittat min nyårsklänning samt att jag hittade lite annat skoj. Så nu slipper jag få panik över vad jag ska ha på mig, superhärligt!
Morgondagen spenderas på donken sjukt seg tid mellan 11.45-20.00... Men det är sista tiden på ett bra tag så det är najs!

Nu, tillbaka till tvn! puss♥

amazed

sorry för dålig uppis.

Dagarna har spenderats till jobb och som idag shopping. Mellandags rea idag ju så jag, mina päron och amanda begav oss till nova lund precis som alla andra lundabor. Men fick bytat en klänning som jag kom på att jag inte vill ha som nyårsklänning och vad fick jag tillbaka!? ett äckligt tillgodokvitto som gäller i 10 år, eehhhr pallar inte sånt. Sen fick jag även bytat mina skinnbyxor som gick sönder och fick ett par nya sådanna. Hittade sen även en sjal och en tröja. Men imorgon blir det dock köpenhamn med Lollen så får se vad jag hittar där.
Kvällen idag spenderas hemma hos mallan med henne, lolle, claudia och jesper, så käk nu sen kilar jag!

puss ♥

merry christmas

God jul på er finisar!






I believe

"I believe that everything happens for a reason.
People change so that you can learn to let go,
things go wrong so that you appreciate them when they're right,
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself,
and sometimes good things fall apart so better things can fall together."


good stuff

kvällen igår blev väl helt okej. Spenderade den med lite mysiga vänner. Först på ett hotell och sedan vidare till niclas. Vid halv 3 blev vi hämtade och det var bara till att åka hem och mysa med sängen. Idag har jag varit hos mormor och morfar och efter det blev det stan med mami snabbt. Fick med mig en sub hem, how lovely!?
Om drygt en halvtimme ska jag sätta mig i bilen igen för att befinna mig på jobb 16.00. Jobbar till kvart över 9 och sen blir det bara hem och mya för att invänta ännu mysigare julafton imorgon!

puss♥

everybody´s changing

blev aldrig någon skola för min del idag. Vaknade med feta magkramper och annat mög så det blev till att stanna hemma! Håller just nu på att färga mina ögonbryn och när de är klara så ska jag fixa till mig lite för att sedan invänta farmor, farfar och min moster som ska komma hit vid 4a. Kvällens planer blev också inställda så vi får se vad som händer därefter! Under tiden färgen sätter sig så ska jag pumpa lite musik medans jag hänger in alla mina kläder som min soffa just nu är täckt med.. hehe



pussis♥

moving on to something better

YES! Nu är alla skolsaker klara som ska vara klara innan skolavslutningen, så underbart! Har hunnit med väldigt mycket under dagen faktiskt. Skolan, Stan, julklappsinslagning och besök hos gamelmormor! Nu blir det till att käka sen sticker jag till min fru och spenderar resten av min kväll där.
Imorgon blir det julavslutning i skolan sen hem och fika med moster, farmor och farfar. På kvällen blir det vidare till amanda för julmyskväll med lite folk.
käääk nu! puss♥

dreaming

Ellinor säger:

lever lite i ett rus nu, kanske kär i emanuel i ph

RÄTT FUL

נσииα säger:

ja han e ju rätt ful ändå

Ellinor säger:

fyfan

en sån man skulle ha

nör skulle vi flytta nu igen??

נσииα säger:

aa, så fort som möjligt!

fan utomlands om det går

Ellinor säger:

jaaaa!!!

נσииα säger:

typ usa

Ellinor säger:

jaaa, elelr värme och bartender lirare

blir ju deprimerad

נσииα säger:

ja vi kör det typ i några månader

fatta vad najs det hade varit!

Ellinor säger:

riktigt nice. Och några hunkar i solnedgången, jadåååå

נσииα säger:

sk fan kolla nu bara för det

hell yeah!

vad säger du, låter miami bra?


kopierar denna från Lolles blogg, vår konversation får sådär en halvtimme sen. Jaa jag är fett trött på äsckel Helsingborg, vill typ bortbortbort!! Bara sådär 1,5 år kvar... puuhh


No Bullshit

Kan denna dag bli mer underbar!?
Jag slutade innan ett. Har gjort klar min sista inlämning för detta år. Min julstämmning är nu på topp efter att jag har pyntat julgranen med pappa och haft julmusik i bakgrunden. Nu inväntas bara onsdagen och ett lov med, sen kommer allt att vara perfekt! Ikväll blir det till att kolla på top model och sedan någon ny svensk deckare.
Nu ska jag fortsätta och mysa här hemma!

puss♥

wonderful world

ska försöka sätta igång med lite plugg nu samt att städa mitt rum lite så att amanda inte får en chock när hon kommer! Vi ska laga mat tillsammans ikväll och mysa till det lite, hihi. Men måste dock spendera lite tid till psykologin men det blir nog super najs ändån, jag menar jag har kinder maxi hemma så inget kan gå fel!
Imorgon blir det skola och sedan göra klart det sista plugget, hur underbart kommer det inte kännas när det är över?! LÄNGTAR!

ha det så mysiiigt ikväll, för det ska jag ha ♥

tell me to my face

And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you
I know what's on your mind
there will be time for that too
if you hang with me
hang with me

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree

Oh you can hang with me



whatever

Det gick faktiskt inte att logga in på bloggen igår så inte mitt fel att den blev utan uppdatering! Vad jag har att säga om gårdagen kan väl vara att mormors bullar smakade bra och att donken satt fint i magen på kvällen!
Idag har det varit skola, även glott på dansuppvisning, fikat och spenderat 6 timmar på jobbet! Morgondagen består av sova, chilla och jobb mellan 16-22, härlig helg?
så blir väl antagligen inte mycket mer uppdatering denna helgen...



pussis på er♥

never give up

precis suttit och slickat igen typ super många julkorts kuvert vilket har resulterat i träsmak i hela munnen! Samtidigt satt jag och kollade på sista avsnittet av Maria Wern, mega spännande var det! Har även hunnit trycka i mig jacky chokladpudding med ovispad grädde, tycker faktiskt att ni borde pröva det, underbart gott!



Nu blir det lite data till skulle jag tro tills jag bestämmer mig för att gå och lägga mig, vad underbart att kunna vakna av sig själv imorgonbitti, hihi ♥

mine

hihi blev för ivrig när jag skrev om min lilla gris så jag sprang och hämtade honom direkt!
Här har ni MIN Pyret! ♥




take it off

Nu har jag och papi varit iväg och köpt gran samt att jag har köpt den sista julklappen för detta år!! Nu är det julstämning på hög nivå, nu fattas bara min lilla halmgris på mitt golv. Får nog komma upp en bild på honom här på bloggen så ni får se hur fin han är! Ska nog även ge honom namnet Pyret så får han ersätta Pyret från julkalendern. Min alldeles egna Pyret... ♥

Nu ska pappa snart fixa käk sen blir det ut till Rydebäck och kolla på Amanda när hon har sin dansuppvisning, ska bli skit kul att se! Imorgon börjar jag halv ett för att ha engelska där vi ska glo på film och samt efter det ha religionskunskap. Härlig dag? Jadå!

pussiis♥


dynamite

Usch! Råååå köttfärs kan nog vara det äkligaste som finns, det luktar iallafall riktigt räligt när man ska steka det! Fyy.. Har hjälpt mamma lite med matlagningen som ni märker och har även skrivit klart mitt sos arbete.

Dagen innan detta har spenderats i skolan samt även på ebbas fik med Carro och Martin, myssiiigt. Nu blir det till att kolla på handboll och sen även hollywood fruar som jag fick spela in igår. Imorgon blir det school, väla och plugg.

puussar♥


let me rock you rock you like a rodeo

okej kl är snart 22 och jag har sovit 2-3 timmar inatt och natten innan dess sov jag 5-6 timmar och jag är inte trött?!? Vad fan är detta??
Ska i alla fall snart försöka somna i min mysiga säng. Fick senaste chic nummret när jag handlade på topshop i helgen, så den får vagga mig till sömns ikväll. Morgondagen består av skolan och kanske även lite plugg, alltså en fullt normal tisdag. Eller ja det är ju inte dans imorgon vilket sucks. Det är väl bara till att se fram emot när det startar igen efter jul!

nattii puss♥

pull my arms right around yuh

idag kommer allt vara kul och tröttsamt. Halvt döda efter att ha sovit, ja kanske 3 timmar om vi har tur. Hade i alla fall en najs natt och nu blir det lucia sen är det käk och individuella val (dans) haah önska mig lycka till med det! Vi hörs senare om jag inte däckar när jag kommer hem!

puss♥


crazy



But we're never gonna survive, unless
We get a little crazy
No we're never gonna survive, unless
We are a little...
Crazy

you wont find nobody else like me

Hade en helnajs kväll/natt igår hemma hos niclas. Blev inte många timmars sömn inatt och jag kan ju säga såhär att jag och lollen måde inte bra idag när vi skulle upp och iväg på dans uppvisningen! Men den är nu avklarad och ikväll blir det lussevaka hemma hos amanda med lite folk. Antagligen ingen sömn alls, men jag tror inte det kommer hålla för mig direkt. Ligger väl däckad vid 11 ikväll eller något...
Donken till frukost imorgon och iväg till skola, i like it!


sådär såg jag ut igårkväll, vi kör på samma outfit idag..
Så mycket orkar jag anstränga mig just nu!

puss♥


yes

hemkommen från lund nu! Blev en hel del handling och eventuellt hittat en nyårsklänning, dock lite skeptisk till den än... Nu blir det en snabbfixning sen kör jag och min fru all night long!

stay the night

Då var det helg igen! Dagens italienska prov var faktiskt förvånansvärt lätt, så nu kanske man kan få MVG i alla fall. Kvällen spenderas hemma hos min fru framför idol finalen. Morgondagen består av Nova Lund med mami och sen kanske Väla med för lite julklappar. Imorgon ska även en solning hinnas klämma in och sen på kvällen blir det ut på äventyr!
Och på söndag kommer min fruktade dag, dansuppvisning! GAAAAHHH



Käk nu sen lollen, puss ♥

in my heart



JAG ♥ PYRET


burn

sitter på lektion just nu, har religionskunskap och det är fett trisst. Det enda jag kan tänka på nu är hur kissig jag är och jag håller på att dö! Tycker inte om min mormor just nu för hon stoppade ner en festis i min väska igår utan min vetskap när jag var där och det är den jag har klämt i mig och nu sitter jag här med resultatet.. usch!!
Om 15 minuter slutar jag i alla fall och då blir det snabbt en kisspaus och sedan vidare för att sola med min lilla amanda. Efter det blir det hem och plugga italienska för jag har nämligen prov i det imorgon, paniiiik!

Här har ni min fina lilla dag! puss på er♥

for your love



vaniljglass med saltlakrits sås, handboll och italienskaglosor och där har ni mig just nu. Resten av kvällen ska spenderas till plugg, plugg, bonde söker fru och sedan mer plugg..

puss♥

kiss and tell

varit hemma nu ett tag efter dansen. Min placering blev längst fram i mitten och då säger jag en sak, HEJ KOM OCH HJÄLP MIG! Kommer vara fett nervös usch.. Ser inte fram emot söndag! Förövrigt har jag gått på stan idag skulle köpa mina sista julklappar men nej hittade inte det jag ville så får se om jag hittar det på Nova Lund på Lördag. Imorgon blir det annars skola sen mormor och tillsist fett med plugg!
Nu blir det till att glo tv tills jag ska sova eftersom jag inte orkar plugga Italienska, it sucks...

puss♥


today is the day

Dagen idag har som sagt spenderats i malmö med ella och amanda a. Tyvärr var malmö sjulkligt dött idag så det blev en väska, två ringar och en tröja till min dansuppvisning nästa helg. Det jag allra helst hade velat hittat hade varit en nyårsklänning så hade man kunnat släppa den ångesten, men det hittades såklart inte! Har redan tvingat mamma till att åka till nova lund på lördag och hittar jag inte där så får det bli köpenhamn, allt för en klänning. En sak till jag har panik över är min dansuppvisning nästa helg. Min klädsel ser fucked up ut och den ska jag dansa i imorgon på sista genomgången. Aja, får väl säga hej och visa min gulliga mage...
Sista tiden av denna dagen har spenderats på donken med ellan,malin o claudia och nu blir det tvn för att se top model och hollywood fruar. Efter det välkommnar jag min säng starkt!



kiss♥

drop the world

var så sjukligt trött igår när jag kom hem så orkade inte anstränga mig till ett inlägg då. Dagen igår bestod av skolan till 13, jobb mellan 13.30 till 21 sen efter dett kilade jag hem till max och nördade mig med honom lite med film och godis sen blev det hem och däcka i sängen! Förövrigt ska jag befinna mig på jobb om 2 timmar, jobbar fram till 20 idag...
Får väl se fram emot morgondagen istället då det blir malmö med mina fruar Ellan och Amanda!

pussis♥


hard life

BRA JONNA BRA!
Skulle varit i skolan senast kvart över 9 men jag missar självklart min buss och nästa går inte fråns 20 över 9!?! Eeehhr, är fett förbannad och har nyss fixat skjuts med ellinor. Mina dumma päron stog och skrattade åt mig när jag kom innanför dörren som ett åskmoln och dessutom kan dom inte köra för pappa var ute igår och mamma ska själv iväg strax... KUL
Och dessutom ska jag stå och prata för 95 och tråka sönder i 4 timmar och ovanpå det blir det jobb. HEJ UNDERBARA LÖRDAG...

have it your way

annars brukar man säga äntligen fredag men vi har äkligt nog öppethus imorgon på skolan vart jag ska befinna mig 09.00... SUG! Ska stå och snacka om min linje och sen får jag väl luffa runder i stan i två timmar innan det blir dags får jobb mellan 15-21. Därefter får man väl ta och hitta på något sen består även hela min söndag av just jobb... KUL HELG

Nu ska jag och ellan slå våra huvun ihop och hitta på något skoj innan morgondagen kommer! Har förövrigt även solat idag samt nyss krängt BK, mums!

pussis♥


what´s my name

Föööörlåååt för dålig uppdatering!
Har helt enkelt inte orkat, men idag kan jag väl vara lite snäll eftersom att jag slutade vid 12. Började 10.10 idag med naturkunskap och skulle egentligen ha en lektion till vid 14.10 och sedan sluta 15.30. Men den sista lektionen blev inställd vilket var sjukt skönt! Så jag och amanda bestämde oss för att köpa nötter, godis and food, sen satte vi oss på 219 hem till henne och sen har vi bara myst framför dear john och den nya julkalendern!
Mina föräldrar hämtade mig där lite över 6 och nu är jag hemma. Blir till att kolla robinson vid 8 men innan dess får jag väl ta en liten titt på mina Italienska glosor. Imorgon blir det skola, funderar på att åka till skolan lite tidigare så kan amanda hjälpa mig med min dans också.. Huuum får tänka på det där. Efter skolan blir det till att sola, i need it so bad!


min fina mandis och jag!

puss på er geeeeks♥

RSS 2.0