But I'm gonna be okay, you can bet I'm gonna find my way.

ganska trött på allting just nu, och precis så på min blogg. Allt känns meningslöst, fel, tråkigt, jobbigt osv. Tur att man har sina små personer som kan pigga upp en ibland när allt annat känns skit och pest. Just nu längtar jag tills sportlovet och att det ska bli varmare. Vintern/hösten gör inget mer än deppar ner en och får en på dåliga tankar. Jag vill ha ljus, lov, frihet! Men tills ljusare tider får jag väl fortsätta leva. Tur att min felix finns och att han gör mig lycklig och glad, och puss på Ellinor för att hon är bra!


ellan and me

pusshejje<3


Catch my fever

jävla solarium jävel! Jag och Annika var och sola innan här uppe på Ättekulla, så kan man liksom ligga två i samma. Så bara mitt i allting lägger saken av?! Så vi stod där och försökte pilla med maskinen så att den skulle funka igen, men självklart gick det inte. Så det vara bara att klä på sig igen och kila hemåt igen.

I helgen har jag väl inte gjort särskillt mycket. Typ tränat, varit med älskling och kompisar osv. Fick iaf en extra ledig dag i och med att vi var lediga i fredags. Nu i veckan har jag inte så fruktansvärt mycket ännu. Engelska prov på onsdag eller torsdag plus att jag ska bort med mina stygn nu denna torsdagen, tjohoow! Då ska jag slita med mig snutte och gå och simma i stan. Annars blir väl denna veckan lika tråkig som alla andra skoldagar.

Kan ju meddela att jag fick mvg i sp-intro kursen och på mitt krim-prov. I´m goooood!

pussheejje


bullshit

To say that you do not care. Is that to say that our friendship means nothing to you.
 Because if you had cared, you would have fought until the very end, until you knew it was not
possible to solve any more. But you chose the second route. So it's up to you now,
 to show me how you want it. I do not want to fight for someone who does not fight back.
 It goes without saying, no sense whatsoever.



fuck it


photo



man ser kanske inte så bra, men så såg det ut idag när jag tog av bandage och annat jox som satt runt handleden. Ser väl bra ut, men fattar dock inte varför min hand är så fuckat svullen. Nu har mami hjälpt mig med att sätta nya saker runt den. precis som hon har hjälpt mig med allt annat. Tvätta mitt hår, föna det, platta det, hålla i mina saker, öppna saker osv. Men det tycker jag är bra så slipper man göra saker själv liksom. Det går ju alltid fortare när andra gör saker åt en.

pussheeje<3


Baby you're the best of the best




all I want is you
there is no one else
who can take your place
I've seen enough and it's never enough
it keeps leaving me needing you

9 månader felix, jag älskar dig



you remind me

kändes som det var fredag igår. Men nej, det är söndag och imorgon blir det skolan. Nu i veckan blir det hemtenta, engelska prov, 150 sidor i engelska bok, komma på vad jag vill ha för individuellt val osv. Tillkommer alltid något extra. Min helg har jag mest spenderat med min älskling. I fredags myste vi bara sen igår blev det för fest hos ellan och sen  drog vi till rydebäck till någon stolle där, fett mycket folk men det var najs. Idag vaknade vi vid 10, kollade på tv och latade oss som vanligt. På eftermiddagen ick vi och handlade lite bara. Nu ikv hade jag tänkt plugga men det iter jag inte. Får väl lägga mig i tid och läsa ett antal sidor på engelska boken.


pussheejje<3


done

då var det gjort. Knölen är förhoppningsvis borta nu. Har bandage och något annat skit över så jag ser inte hur det ser ut. Var typ skit nervös innan jag skulle opereras, men det gick väl helt ok. Höll på och svimma och spy efter, men hon sköterskan var jätte gullig och var lungn hela tiden med mig och sen hade jag ju min lilla undebara papi med mig också. Han är den bästa i sådana situationer för mig! Nu kollar jag på film, men har typ fastnat i datorn hela tiden så kan inte säga att jag vet vad den handlar om precis. Ikväll kommer min snuttis till mig och ska sova här. Slängre in en bild sen när skiten är av och när man ser hur det ser ut. Just nu är mina fingrar bara feta som stolpar.


dady <3

pusspåeer<3


nervous

okej, jag har sagt till alla att jag inte är speciellt nervös, men börjar bli det som fan nu. Men jag hatar sprutor och jag får alltid jävligt mycket panik när det väl gäller så vi får väl se hur detta kommer att gå. Tänkte slänga in en bild på min finfina knöl som ska bort imorgon och visa före resultat och hur det ser ut efter operationen. Dock är detta från en annan gång innan jag sög ut ledvätskan, vilket jag har gjort 3 ggr. Dock har den växit lite mer nu och blivit högre och fortsatt växa på sidan.




önska mig lycka till typ

pussheejje<3


tell me



There's something I know,
That no one else does.
You want me to tell you what it is?
But if I did, then it wouldn't be, a secret...


For your love

endast två dagar kvar på lovet nu, panik typ? Igår var jag först och tränade med felix. Notera detta det var tredje gången denna veckan!! Efter det blev det hem och på kvällen stack jag hem till ellan och kollade på let´s dance med henne och krängde godis som vanligt! Vid lite över tio satte jag mig på bussen och åkte hem till felix, började kolla på filmen kiss kiss bang bang. Men den cpade efter att vi hade sätt lite mer än halva så vi fick stänga av den. Sen gick vi väl och la oss och somnade runt 1 tiden. Idag vaknade vi vid 11 men la kvar och myste lite i sängen och gick upp vid ett och käkade frulle. Efter det blev det att åka iväg och handla med älskling och hans dady. När vi var klara med det blev jag hem körd. Ikväll ska jag vara med Malin, me like! Ingen aning vad vi ska hitta på men det märker vi väl sen.


my baby and me

pussheeje<3


i want to have a mini piggy

åå, jag är typ helt fast vid att jag vill ha en mini gris. Är dom inte jätte söta? Jag och felix har nog kollat på minst 30 klipp på minigrisar idag och vi är typ fast. Någon som vill köpa en till mig i födelsedagspresent? Dessutom hade den nog varit ganska uppskattad av thea här hemma, hennes bästa leksaker är ju hennes grisar som hon alltid har med sig och pratar med när hon biter i dem och det kommer nöff ljud. så jag menar en riktig gris hade ju varit perfect match till henne? Kolla bara liksom

http://www.youtube.com/watch?v=_6mMUrphjYE&feature=related



pussheejje


nice

sitter hos ellan nu med moa och kajsa. Ska nanna här inatt hihi. Förövrigt har jag varit med felixälskling i morse till typ tre, sen stack han hem och då stack jag till sussi. Vi snackade väl mest och käkade. Lägger upp lite bilder från nyår. Bara för att jag ska hehe...






pösspöss<3


RSS 2.0