a beautiful day

hemkommen från en skön dag på gröningen med ellan och moa. Började väl cykla dit vid tjugo i elva och befann mig på gröningen hel. Sen blev det bara att slänga ner handduken i gräset och sola i några timmar med ett antal dopp emellan, HÄRLIGT! vid 2 tiden började jag trampa med min kära cykel hemåt för att mina ben började få små fina utslag som jag brukar få av solen, så nu sitter jag här hemma efter mina 2 trampade mil ungefär, är nog lite mer. Känner mig hyffsat duktig iaf. När pappa har fått tummen ur röven ska jag spöa skiten ur honom på skip-bo, måste få upp talangerna inför turkiet ( 4a dagar kvaaaaar!! ) sen koppas jag på att min fisunge felix tittar in här om nån timme hihi.

vill även tacka sussi för en underbart mysig och rolig kväll hemma hos henne igår. Vi firade hennes 17 års dag hemma hos henne och jag och malin gjorde en väldigt fin tavla till henne med massa minnen på oss och köpte lite smink. Kul att hon blev glad för tavlan. Blev lite avundsjuk själv, skulle vilja ha något sånt att hänga upp på mitt rum, så grymt kul att ha!

nu ska jag sluta pladdra, men cheka in min snygga frilla istället!







"mitt hår är naturligt rakt"

puss♥

terrified

jag vet att jag är 17 år och att jag borde vara "mogen" nog att kunna gå hem själv från annika som bor fyra hus ifrån mig. men fast jag är 17 år så ber jag fortfarande mamma eller pappa att gå ut och ställa sig vid gatan som jag gjorde när jag var 6 år för att kolla så att inget händer mig. ni vet det kan luras våldtäcktsmän eller mördare bakom varje buske eller bil, eller som jag trodde när jag var mindre monster...

en sak är i alla fall säker, och det är att jag inte är ett big fan av mörkret och av att gå själv. 112 ligger alltid fint inmatad i mobilen, redo för att ringas vid minsta hinder. jag må se ut som en 17 åring i mörkret när jag trippar hem. men inombords känner jag mig som tre och hade lätt kunnat inbilla mig där ute i mörkret att det fanns monster bakom varje buske eller bil.




btw, tack för midsommar igår hade det underbart roligt med mina flickor! ni är guld värda ♥






och ja jag har inte orkat uppdatera för det är väldigt jobbigt
och jag har haft det roligt med muchos of amigos and other stuff!



pööös


wish right now

inatt är en sån natt då det känns som om jag aldrig kommer att somna och det känns som om felix famn hade kommit till sin rätta. Men detta är en sådan dag då felix inte ligger bredvid mig och kan hålla om mig.
Detta gör att jag lär ligga vaken ett tag till, vilket inte är så bra pga. att jag ska upp kl. 09.00 imorgon för att dra till jobbet. Men jag får väl försöka omfamna mig själv på någon jävla vänster och dra mig in i mina vildaste fantasier och låssas att det är felix som ligger och håller om mig...



natti♥


end

Skolan är slut och ettan är avlklarat, vilket är helt jävla underbart! Vad som mer är underbart är att det bara är 20 dagar kvar tills jag och louise åker till Turkiet! hihi!

I torsdags slutade ju övriga så det blev fest hemma hos jonathan i min gamla klass, så jag träffade skit många från 9b då vilket var otroligt mysigt och jag hade det skit kul även fast det blev lite to much. Igår var det då skolavslutning efter att ha sovit i två timmar och vaknat upp kl 05.00 av magsmärtor. Upp blev det iaf och iväg till skolan för avslutning, efter det blev det käk med klassen på olearys vilket var mycket gott. På eftermiddagen blev det att kolla på när studenterna sprang ner för terasstrapporna och sedan hem för att åka vidare på studentfesterna vilket var 3 st. På kvällen blev det hem till kremer med vattenpipa och småkrök och var väl hemma lite efter två.
Vaknade kl 12 idag och ska kila till felix vid tre och mysilera hela dagen med honom och en bra film kanske, detta vädret är ju inte direkt att jubla över..

orkar inte lägga upp bilder här, de finns på facebook!

pusshej♥

take my hand



detta kom mina päron hem med igår till mig plus 3 flak cider, underbara?
ehuumm japp! Hittade ingenting i stan heller till avslutningen, så imorgon har jag tvingat med dady till malmö för en sista koll annars får jag väl gå och dö typ? Nej emn det löser sig alltid, men det är ju kul om man känner sig hyffsat fin i alla fall. Förmodligen blir det ut och käka med klassen efter avslutningen på olarrys eller hur det stavas.
Alla andra skolor utom min fattiga bajs skola (skämtosido) slutar imorgon, förutom vi.. Och ja, alla fester kommer vara imorgon så ja jag ska festa imorgon och jag får se ut som skit på fredag när jag kommer till skolan, i dont care!

puss♥

all i ever do

piss regn ute, men det stoppar mig inte från short vafääännn... Det är ju varmt i luften?
Blir väla efter min första och enda lektion i skuuuulan, drar dit med lollle o caaajjo typ
ska kila pappa kör mig nu!
puss♥


one day



amazed ♥

take a minute

ja jag han köpa skor och få en glimt av solen i fredags. Dock blev det ett par halkiga skor som håller på att döda mig på jobbet, så får verkligen hoppas på att dem andra kommer strax! På kvällen i fredags blev det gröningen med massa mysigt folk och sedan beachfotboll med VÄLDIGT många nere på fria bad, riktigt mysigt! I lördags stack jag med hjärtat till sofiero för att han tjatade om att åka dit, så vad gör man inte? Väl där var dte jätte mysigt och vi promenarade runt lite och sen köpte vi min favorit glass, iiihhh! så längesedan jag hittade det strösslet (salt lakrits) så jag blev typ överlycklig! Vid 4a tiden kom min dady och hämtade oss och körde hem mig så jag kunde käka och sedan vidare till jobbet. Börjar gå bättre där men jag suger fortfarande. vid 22 när jag slutade kom dady och hämtade mig igen och körde mig hem till addeför han hae typ födelsedags kalas/fest eller vad man ska kalla det. Blev typ där i en timme högst, sen drog felix och jag hem och nanna at my place. I söndags åkte mamma och pappa till tyskland så jag gick ner med thea till felix och var där ett tag. Senare fick vi skjuts hem och jag deckade i solen ett tag. Igår (måndags) var det skoljogg, och det öste typ ner regn.. Så jag lunkade den 4a km långa rundan med Ellinor och sen stod vi och kollade på såpbandyn med carro i typ 2-3 timmar, haha nog nördar! På kvällen blev det degdeg och sova med Thea. Idag blev det gröningen med sos2b som vi skulle "leka" med. Blev några lekar i typ 1,5h sen vidare till stan med Carro och Lollo.. Stack in på expresso house och fika lite med andra samt kollade lite i affärer efter det. sen var det vidare hem till mig och baka till svenskan imorgon. Vår sista lektion i svenskan och vår enda lektion imorgon. Så efter skolan  imorgon blir det väla för hela slanten i hopp om att hitta något att ha på sig på skolavslutningen/student festerna. Yeye, det löser sig alltid!

Nu ska jag nörda, kanske blir bk till mat ikväll muuummms. Senare idag kommer pappa o mami hem och förhoppningsvis har dem någonting med sig till mig som är väldigt efterlängtat!

puss♥

normal

underbara dag och underbara väder!
Idag blir det skolan till högst två, börjar vid tio så det känns skönt. Engelska redovisningen ska klaras av samt att jag ska prata betyg snack i idrott. Blir cykling för min del hela dan, på min nya fina blåa cykel, iiihh! Vid 4a blir det jobb på mc som igår, som faktiskt gick helt okej efter ett antal kastade burgare. Mellan skolan och mc ska jag försöka hinna ner i stan och köpa ett par svarta skor samt att jag ska försöka hinna fånga en glimt av solen.
Ikväll blir det förmodligen grillning nere på gröningen med some dudes. Får se om kameran joinar eller vad den hittar på. puss♥


nada smink idag, underbart!

happy

så jävla underbart besked jag fick idag!
Den 3/7 åker jag och Louise till Turkiet i en vecka, fatta vad naajs!? Blev otroligt glad och det ska bli skönt att komma iväg. Sen ska jag jobba satan i det hela sommaren och tjäna mucho pengar. Tajmar det bra också för felix åker också iväg den veckan så när jag kommer hem har vi en vecka själva i mitt hus, kanonbra. Nu sitter jag i soffan och är lite så där halv nervös inför morgondagen och första dagen på jobbet. Känns typ helt omöjligt att jag ska lära mig alla hamburgarna tills på lördag och att jag ska stå där bak och skrika - två cheese burgare klara dåja!....
Kommer typ dö imorgon men yeee. Idag har det varit underbart väder och har hunnit med lite solning på ellinors balkong med svenska jordgubbar och körsbär som köptes nere på torget innan idag, mumsMUMSmums. Så imorgon blir det förmodligen cykling till  skolan om det är bra väder sen är jag väl inte hemma fråns vid halv 8a tiden och kommer förmodligen lukta mc och vara svin trött, så dont expect någon uppdatering från mig!

puss♥

i´ll be there to make you mine

fan vad länge sen jag uppdaterade bloggen.. Kan göra en snabb genomgång sen sist:

Torsdag 27/5- Sjukanmälde mig från de två självstuderande lektionerna vi hade och åkkte till malmö med caroline. Hittade dock inte vad jag ville ha men blev en kjol och ett par shorts. När vi kom hem stack vi direkt till dunkers typ för att kolla på alla bal nissar som stod där så fina och fixade, vilket fick mig att längta nåt så fruktansvärt tills det är min tur!
 

Fredag 28/5- Blev skolan fram till lunch då jag stack till stan med ellinor ett tag. Efter det blev det att pappa hämtade oss i stan för att sedan ut på väla samt att han hämtade ut min efterlängtade ed hardy bikini till mig som inte satt su super duper mega bra som jag ville att den skulle sitta... biiice.. Senare stack jag hem till mormor och morfar och grattade min mormor på födelsedagen! Senare på kvällen blev det kina mat och sen hem till mitt hjärta och nannade där ♥



Lördag 29/5- Blev upp ganska tidigt och ut och kolla på cykel, som sen blev min. Sedan fort hem och duscha och på med kläder för att sedan hämta upp felix och ut och äta med mormor och morfar med flera på restaurang. Myspys blev det och gott med! Senare på kvällen blev det gröningen med Lollen och Kevin.



Söndag 30/5- Blev plugg med mera, ehum sege dag?

Måndag 31/5- Beach handboll med klassen på fria bad kulkul! Kom till a-slutspel men åkte ut direkt i 8-dels. Sen blev det direkt hem och dusch snabbt, på med kläder och sen körd till mc på statena för jobb intro. Det gick bra och fick med mig alla saker hem, kan bara säga en sak, ser ut som skit i dem! fifaaan. men det kommer nog bli kul att jobba där, vet några till som ska börja och alla verkar mega trevliga! nannade hos babe.

Tisdag 1/6- Idag! Ja skolan fram till tolv sen fram tills nu har jag suttit och skrivit ett engelska arbete och snart ska jag försöka plugga in lite svenska ord som jag ska kunna tills imorgon. Nu ikväll kommer älskling så han får väl förhöra mig lite på mina ord.

Ja, imorgon ska allt det sista in i skolan. Så jävla underbart!! Imorgon blir det även tandläkaren och läsa igenom alla papper osv för på torsdag smäller det, ska på min första jobb dag och samt på onsdag. de ska lära mig allting då så jag måste kunna hamburgarna tills dess! Sen på lördag vad jag har förstått så ska jag jobba självständigt, haha awesome! Så mellan 17-22 på lördag så står jag och steker era hamburgare på statena hehe.

ska kila byyye ♥

RSS 2.0