bad

hata naturkunskap!


kiss

carro är en fiiiin hääst :)


stranger

Psykologin och SoS är nu klara och inskickade! Nu ska jag njuta av resten av denna dagen får se om jag hittar på något.

skulle inte gått i samma fälla igen, skulle inte tagit vad du sa.
 har man en gång tappat förtroendet för någon kommer det aldrig tillbaks
 och jag antar att det finns anledningar till varför jag gjorde det
jag ville helt enkelt inte inse det, men allt har nu fallit på plats
saker förändras inte och har det hänt en gång händer det igen
du har själv visat det, även om du sa motsatsen


love

http://www.youtube.com/watch?v=U0CGsw6h60k

Not everybody knows how to work my body
knows how to make me want it
but boy you stay up on it
you got that something that keeps me so off balance
baby you're a challenge, let's explore your talent

hey boy I really wanna see if you can go downtown with a girl like me
hey boy, I really wanna be with you
cause you just my type
ooh na na na na
I need a boy to really take it over
looking for a girl to put you over
oooooh, oooooh



good night

MUMS, ligger i min nybäddade säng och ska sova. Kan vara bland det bästa som finns!
Men innan ögonen får stänga sig blir det sista avsnittet av ensam mamma söker på webben om vad som hände efter det sista!

natti♥

you are my angel

hemkommen från julskyltningen, jag är iskall! Har i alla fall strosat runder och myst nere i stan med felix. Träffade på en hel del folk och sen gick vi även inom ellinor och kollade på henne ner hon stod som hårmodell på Ivan Selemba eller vad det heter. När jag och felix frös så mycket att vi inte stod ut längre satte vi oss på bussen hem. Jag hade fett med tur. Min buss (2an) skulle gå 10 min efter 1an som felix skulle ta såm jag satte mig på samma buss som felix. Vilket då innebär att jag egentligen måste gå en bit längre än om jag tar 2an, men när jag väl kom till Ättekulla så skulle den fortsätta som linje 2! Så jag satt kvar på den och kunde åka hela vägen till min hållplats, så najs!

Imorgon blir det skola. Efter det ska jag snabbt till donken och skriva på papper och sen blir det tillbaka till skolan igen för att gå på extra matte. Efter skolan blir det direkt hem och PLUGGA! KUL MÅNDAG!


pussis♥

hold tight

första advent idag! föt min del blir det julskyltningen i stan lite senare idag, super mysigt väder idag för en julskyltning! Annars händer inget annat spännande i mitt liv...
have it nice♥

woman

precis hemkommen från en mysig kväll med fantastic four. Har spenderat min eftermiddag/kväll hos ellan med matlagning, spelande och massa skratt!
Hittade faktiskt ett par boots på väla idag så det köpte jag, annars köpte jag bara julklapp till mamma. Faktiskt bara två pers kvar att köpa till, how nice? Nu kallar min säng!
natti♥

watching it fall

5 minuter efter jag hade vaknat idag befann jag mig på gymmet på ättekulla. Körde lite halvt kondis, men jag var mer död än levande under tiden vi var där. Stack i alla fall hem efter det hoppade in i duschen, käkade frulla och sen nu har jag precis fixat mig och varit ute med vovven. Hunnit med mycket redan! 
Just nu sitter jag i soffan och väntar på att mamma ska komma hem från mormor, sen ska vi ut på väla! 
pussis♥ 

california king bed



nu ska jag sjunka ner i mina rosa drömmar, sleep tight

Go on take em off.
Don't worry baby,
Imma meet you half way,
Cause I know you wanna see me.
Rihanna ♥


my life

nu är jag hemma från en skoldag och en mysig eftermiddag hos gabriella! Grattis igen!
Nu blir det hem till min fru och glo idol, byyyyeee♥



Angel

ja gårdagen har jag inte så mycket att säga om, räcker det med att jag säger att det VERKLIGEN inte var min dag?
Idag har min dag bestått av skola, mormor, handla.. Kom hem för sådär en timme sen. Hjälpte då mamma att fixa käk och sen satte jag mig och pluggade italienska glosor tills imorgon, jippiiii.... Eller inte!
Strax är det dags för robinson sen blir det till att däcka i sängen.
Blir antagligen inte mycket till uppdatering imorgon heller. Först blir det skolan sen hem till gabriella och fira henne lite med tjejerna i klassen. Senare på kvällen ska jag hitta på annat!!

Säger förresten byebye till min 5864165465 knöl imorgon!



pussar♥

BAJJS

EN MEGA FET BAJS KLICK PÅ MALIN FÖR ATT HON ÄR FEG!
LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

have to have

hemma från en heldag! Först var det skola, gym, käk och sist dansen. Nu sitter jag här hemma, har precis ätit klementin och nu myser jag lite med min hund framför tvn. Kl 8 blir det i form med anna anka och sen är det dags för att slå på hollywood fruar som jag spelade in igår. Sen blir det duuuuuuuuuuussshh!!



hihi, puss ♥

engel

nu ska jag gosa ner mig i min mysiga säng!



pussis

so baby what you waiting for

har mellan landat här hemma nu i någon timme, snart blir det käk och vid lite i sex ska jag ta bussen mot anstalten för studiebesök med skolan. Vi skulle ha frågor med oss så papi hjälpte mig med det eftersom han jobbar där. Så nu har jag 10 bra frågor att ställa som vi ska bli bedömda på sedan! När jag kommer hem ikväll blir dte att kolla på biggest loser finalen och äta på min goda klubba som mamma köpte till mig igår på julskyltingen på råå till mig igår, hihii.
kisses ♥

hold you

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1398fKeMjHg&gl=SE

fått denna låten på hjärnan så sitter och försöker tjata ut den så den försvinner!
Det börjar bli jobbigt att nynna på den hela tiden nu...

fearless

söndag idag vilket innebär jobb. Jobbar mellan 17-22 idag, ganska segt faktiskt. Så fram tills dess ska jag sitta där jag sitter nu, alltså framför tvn nerbäddad under en mysig filt med datorn i knät, how i like it. Skulle egentligen velat vara nere på råå julskyltning idag för traditionens skull men jag får väl sattsa på julskyltningen i stan nästa helg istället! Imorgon blir det klippning, skolan sen kanske träna sen på kvällen studiebesök på anstalten med klassen.

kisses♥

love

nyss hemkommen från ett mysigt besök på viva med mina flickor. Hade det underbart hihi, kärlek till er för att ni är så bra ♥


love the way you lie

Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me
Then after that, shove me, in the aftermath of the
Destructive path that we're on, two psychopaths but we
Know that no matter how many knives we put in each other's backs
That we’ll have each other’s backs, 'cause we're that lucky
Together, we move mountains, let's not make mountains out of molehills
You hit me twice, yeah, but who’s countin'
I may have hit you three times, I’m startin’ to lose count
But together, we'll live forever, we found the youth fountain
Our love is crazy, we're nuts, but I refused counsellin'
This house is too huge, if you move out I’ll burn all two thousand
Square feet of it to the ground, ain't shit you can do about it
With you I’m in my fuckin' mind, without you, I'm out it

pictures



varsågod lite pics från igår!♥

home sweet home

måste bara berätta så sjukt det var när jag hade jobbat klart igår och skulle göra mig redo för att åka till sofia. Jag bytade då om, sminkade mig plattade håret osv. Ja ni fattar.. Jag hade då sagt till mina arbetskamrater att de skulle göra klart min mat (pappas mat egentligen) till kavart över 8. Men självklart segar jag som fan och är typ klar senare men iaf nu till det sjuka. Jag skulle då bara ta på mig mina skor och sticka där ifårn. Tror ni jag hittar mina skor? SVAR NEJ! Eftersom någon hade städat där inne så sätter dem sakerna lite över allt så jag börjar då kolla i skåpen, ovanför skåpen, i duschen, killarnas omklädningsrum (hur man nu hade kunnat för för sig att sätta ett par rosa converse där inne?!?) Men nej jag hittar inte dem. Så jag fick hämta min arbetsledare så fick hon hjälpa mig att leta men vi hittade dm inte, så min arbetsledare försöker då få tag på henne som städade omklädningsrummet men hon svarade självklart inte. Så jag ringer min pappa för jag hade bett honom att ta med stövlar pga av att de andra skorna var dyng sura pga vädret så hade sjukt tur att jag hade andra skor. så jag tänkte väl att dem var snodda eller något men det löste sig med nya skor iaf. Efter detta slängde jag då över mina 4a väskor över min kropp och tog påsen med pommesen och läsken i en hand och hamburgaren i andra. Vad tror ni händer på utvägen?! Självklart tappar jag pommesen och läsken så läsken sipprar ut över alla pommes. Blev fett förbannad och jag var sjukt sen efter att ha letat skor i ett halv år. så jag fick springa in igen o be om nya pommes och läsk. Sen kunde jag äntligen sätta mig i bilen och åka till soffe!
Fiick iaf en härlig kväll där ute så tack för det! Mina skor är även funna igen!

Var bara tvungen att dela med mig! Sov hos amanda inatt sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi hem och jag har precis kommit ut ur duschen. Ikväll blir det mys med Malin och Sussi i stan, long time no seeing!

kisses♥

the one

äääntligen torsdag kväll vilket snart innebär fredag vilket innebär HELG! Imorgon blir det school, stan för att insakaffa mig mat, jobb sen hämtas av pappa och så avslutar jag min kväll hemma hos sofia på tjejmiddag. Var hos mormor innan idag så mamma hade typ sagt till henne att jag slutat äta kakor hos henne för att det var för mycket fett i dem (!?) vilket I give a fuck i men ja det roliga vra iaf idag när jag kommer dit. Så mitt när jag dammsugar så kommer hon in..
-Du jonna jag tänkte att du kanske kunde äta en slätbulle iallafall, det är faktiskt inte så fettigt
Så nu kommer jag få stå ut med en slätbulle varje fredag istället för mormors goda kakor.. får man lov att hata sin mamma ibland? Får väl säga att hon gick till maxi för att köpa EN slätbulle för att hon tyckte att jag var tvungen att äta något efter skolan. Mormors flicka?... nejdå

kisses♥

long gone

har varit duktig och tränat idag igen, blev gym med tobbe och thomas. Mage och rygg tränades sen brändes några kalorier på crosstrainern. Nu ska jag kila in i duschen och sedan myyyssa framför tvn med varm oboy hihihi, love♥

Tell me your secrets

And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start.
Runnin' in circles, Chasin' tails
Comin' back as we are

Nobody said it was easy,
Oh it's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be so hard.

I'm goin' back to the start. ♥


freeway

Skolan idag sen efter det stack jag ner till stan med carro och sen kom även ellan! Carro stack sedan hem och jag och ellan satte oss på espresso house och fikade lite, eller ja jag fikade i min ensamhet. Fördröjde tiden med skit snack tills det var dags för dansen. Tycker det börjar gå bättre nu men vägrar typ att vara med på uppvisningen, bara självplågeri! Men nu har jag även en anledning till att skita i det för att den helgen ska vi nog ändå kila upp till gbg så nu slipper jag antagligen det, YES. Nu blir det strax dusch sen lite tv.

kisses♥


every day

mina ben börjar äntligen få ordning på sig själva efter min sjuka träningsverk! Dagen har spenderats i skolan, till plugg och till att snacka telefon med ellan. Ångest attacker hos oss båda, hata skolan för tillfället! Alla lärare kan gå och dö med allt plugg, OKEJ!?

Nu ska jag fan at mig stänga denna äckliga skoldatorn och sätta mig framför tvn i mys kläder, en filt, kinderchoklad och be min hund lägga sig bredvid för litte extra värme och närhet!

20.00 Top model
21.00 Hollywoodfruar

ciaao, kisses ♥


i´m close behind

Even the best fall down sometimes
Even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time
I somehow find
You and I collide


they´ll never know

känns som jag har varit med i värsta slagsmålet och kämpat för mitt liv. Varenda liten del i min kropp verker och gör ont! Någon frivillig vänlig själ som har lust att massera mig så är ni varmt välkomna! Idag ska jag väl mest inte göra någonting, får väl hitta på något ikväll dock. Imorgon blir det till att "fira" fars dag, vi har nog bestämt oss för att åka till malmö och glo på lite möbler till huset sen blir det även en hel del plugg. Men nu ska jag njuta av denna dan om det nu går med min, vad det känns som 80 år gammla kropp...



kisses ♥

to me it makes perfekt sense

okej...
to much träning för en tjej som mig som utövar dans 3ggr i veckan och ett idrottspass i skolan... Idag har jag nämligen först haft idrottslektion som var jobbigare än vanligt, sen hade jag dans och efter skolan stack jag JONNA ANDERSSON och gymmade!!!!
Detta är sjukt och jag lär ha en hel jävla massa träningsverk imorgon i min kropp. Kan vara bra att jag ska ut och powerwalka med Lolle då faktiskt. Jag är fett trött nu så ska faktiskt snart nanna, good night ♥

nothing

Am I better off dead
Am I better off a quitter
They say I'm better off now
Than I ever was with him

just say so

nu sitter jag och försöker plugga in våra alldeles för många italienska glosor tills imorgon... Snart blir det food sen lite senare blir det väla med mami. Sånt kvällsöppet där så är snäll och följer med mami så kan jag samtidigt kirra en farsdags present till min dady!



hahah just det, jag berättade innan att jag åt fete mycket vitlök till lunch i skolan?! Gissa vad jag glömmer? Jo jag GLÖMMER att borsta mina tänder innan jag går in, så när jag sitter där i stolen så kommer jag självklart på det.. ÅÅÅ pinsamt!!

kisses♥

jummie

tycker just nu synd om min tandläkare som ska rota runder i min mun sedan, käkade 10 liter vitlökssås nyss.. Nu ska jag ha engelska i en timme sen hämtar dady mig så blir det tandläkaren sedan vidare till min lilla mormor ♥

hard

mycket jobbigt som har genomgåtts idag. Först var det då psykologi provet som var mega svårt. När det väl var avklarat var det ut från aulan och snabbt in på toaletten för ett snabbt klädbyte för att sedan springa ut till parkeringen där pappa väntade. Ut mot Åstorp för att först hämta upp elvira och sedan vidare till kyrkan. Var en väldigt fin begravning, och många tårar fälldes. Du kommer alltid vara saknad, vila i frid

En ängel flög förbi
Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende,
på vår jord
Som en sol som värmer oss
Som ett himmelskt stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets skeende,
med en tro
Kärleken är

en jobbig dag och jag behöver sömn, helts hade jag velat ha en gossig mysig famn att krypa upp i men jag får helt enkelt nöja mig med kudden min! jag säger godnatt ♥


tell me why

imorgon blir det skolan fram tills halv 12, har italienska sen prov i psykologi. Skulle behövt ett antal lyckosparkar på rumpisen min för att det provet ska lyckas!
Vid halv 12 hämtar pappa mig, sen hämtar vi upp elvira och sen blir det till Åstorps kyrka för begravningen....

ska nanna kudden nu, natti ♥


elvira och jag år 2008

"wonderland"

jobbat hela dan nu. Hemma 10 och det första kag gjorde var att slå på ensam mamma söker. Inser just nu att jag måste upp tidigt imorgon, vilket innebär att jag borde sova just nu men det går inte särskillt bra alls...
ÅÅÅÅNNGGGEEEESSSTTT!!!!
Dels för att jag ska till skolan över huvud taget, dels för att jag inte alls har pluggat detta lov, dels för att jag nu inser att lovet är slut och det värsta att jag vet att hela morgondagen ska gå åt till just att PLUGGA.
Ska läsa min äckliga engelska bok nu, den lär nog få mig att somna iaf!



puss♥


all i ever dream of is you

hemma från jobb för ett tag sen, blir dock jobb från 16-22 imorgon också. Och kan ju bara ana hur mycket folk det kommer att bli i och med att hif spelar hemma. Halv Helsingborg lär ju dock inte vara där...
Men tiden innan jobb imorgon måste läggas på plugg om jag ska kunna klara provet på onsdag, "kul söndag"!

sleep tight


commander

sitter just nu och väntar på att mamma ska bli klar så vi kan kila över till statoil och köpa något som jag kan ha med mig till jobb och käka. Jobbar från 15-22.15 idag... SJUKT SEG TID! Men det får väl fungera liksom. Får se vad som händer efter jobb, om jag pallar göra något om jag säger såå.
Aja här har ni en mysig morgon pic på jonnisen, puss ♥


calling out

vann tyvärr inte bowlingen, det gjorde den äckliga martin... errhh, vägrar bjuda på donken!!
Funderar på att släcka datorn för att försöka ladda upp mina egna batterier för en plugg och jobb dag imorgon. Tack för ikväll!

good night


kisses

sitter hos mandiiis, ska ta bussen straxxxx!
MANDIIIS ÄR SNYGG

just a dream

igår blev det först ullared med mami. Träffade bland annat carro och moster där! Hittade en del till mitt rum, så ja det var väl en lyckad resa. På kvällen blev det käk på haket med mina fina tjejer från klassen. Var super mys, sen efter det kilade jag och polacken hem till ellan där mallan också befann sig. Chillade där i typ i någon timme med mina favvisar sen stack jag hem o nanna kudden.

lite bilder från igååårr...







Nu idag har jag besökt mormor och strax ska jag kila hem till mandis, vid fem blir det hem till martin med lite annat folk för att sedan kila med alla och bowla! Ska bli naaajs, och jag kommer fete vinna som jag brukar göra!! Eller ja jag måste vinna annars måste jag bjuda på donken... buhuuu

ska kila nu
pööööös♥

crazy


sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve

&
jag antar att det är det jag försöker just nu...

RSS 2.0