home

blev hemma idag igen.
Kände mig inte speciellt bra efter dansen igår, men det var jätte roligt i alla fall! Lär ta ett tag innan man kommer in i det. Behöver kunna skaka på min lilla rumpa en del haha! Men jag är nöjd med att jag började och vi fick en jätte härlig lärare. Dagen har spenderats framför tv:n samt att jag har tagit en mysig dusch. Nu ska jag ädna lite tid till städning för att sedan ladda batterierna inför morgondagen då det helt klart blir skolan.

puss♥

boring time

i´m having a boring time, because i´m having a boring time!

Japp har fett trisst, segt att vara sjuk och det jag mest hade velat göra nu är att kränga en fet chips påse med ett 200 grams marabou choklad! fan vad gött det hade varit just nu! Men nej har ett antal veckor kvar innan jag får käka godis.. Ligger fortfarande här hemma i vår kära fåtölj och mår bajs. Så skolan skippades idag men dock ska jag ändå dra på dansen ikväll.. Just need to suck it up!

See you later
puss♥

sick

får väl tacka mina brudar för igår för att jag just nu ligger hemma med huvudverk, värsta feta förkylningen, feber och hosta. kan inte jubla mer nu när norge resan börjar närma sig och när jag ska börja dansa imorgon. Jävligt lägligt som vanligt alltså!
hade förövrigt min första dansträningslektion idag, har bara en sak att säga
I SUCK, BIG TIMES!

nu ska jag sätta mig framför tv:n med mina fina morgontofflor jag fick av mamma och äta god ungersk salami och "njuta" av min sjuka tillvaro

puss♥


so much to love

haft en sjukt mysig och välbehövlig kväll med mina fina flickor. Fattar inte hur man kan kompletera varandra så bra, obeskrivligt. Men sant. tack för att ni finns, ni är finast ♥keep on

tränat idag igen, men bara lite...
Har fortfarande sån sjuk träningsverk i mina armar eller bickar om jag ska använta felix utryck sen idrotten i fredags. Så idag sprang jag bara lite, sen imorgon blir det dans i skolan och kanske träning efter. Sen på tisdag är det dags för reggeatonen på impuls. ska bli spännande! Har förövrigt hittat det mesta till norge resan, så nu återstår endast mössa och vantar tror jag. Ikväll blir det myspys med mina tjejer från 9B, nämligen jag, mallan, lolle och clådde. Ska hoppa in i en välbehövd dusch nu!
puss ♥

RSS 2.0