if i die young

äntligen lyckades den minst oteckniska ungen att fixa itunes så det gick att lägga in bilder i mobilen igen. Fick damp igår när alla låtar bara försvann och jag inte kunde lägga in låtar heller. Men vi tackar för att man är tillräckligt smart för att lösa det där. Annars går min bilkörning framåt! Körde en lång tur igår från ättekulla-bårslöv-ekeby-bjuv-påarp och där tog pappa över för vi skulle in till stan, men ändå stora framsteg för att vara jag. Idag började även jag och lollo på vår medelhavsdiet (ett projekt i skolan) och jag tycker redan det är piss jobbigt, ångrar mig att vi valde det... 6 dagar till... kommer döö...
Nu ska jag duscha och sen gossa ner mig i sängen för BB!!

puss

replay

har lyssnat ihjäl mig på låten i nedstående inlägg idag, kollade på texten och videon innan och kunde inte hålla tårarna tillbaka! Nog med det. Har förövrigt varit hos mormor och blev klar där vid 2. Dagens roliga var att jag missa min hållplats påvägen hem ( tog 1an mot stan för att byta vid miatorp till 2an). Var fullt inne i min egen väg och kom på mig själv med att ha glömt hoppa av några sekunder innan dörrarna stängdes vid nästa busshållplats. Slängde mig ut i alla fall och gick tillbaka för att gå till 2an. Har annars skrivit klart inledningen till SoS arbetet samt börjat lite på engelska inlämningen. Ska äta något snart sen är det sista gången på zumban idag! buhu!!
Ska lyssna på låten nån gång till sen maaat!puss♥

what are words

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close
http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4&feature=player_embedded

the ultimate feeling

En alldeles för lång dag har passerat. Entrade dörren 19.20 och slängde mig direkt i soffan. Har kommit under full med att bilar, trafik och allt som hör därtill inte riktigt är min starka sida och kan nog också vara bland det tråkigaste. Men jag ska fan ha det där äkliga körkortet i min hand innan sommarens slut, så det är bestämt liksom. Förövrigt har jag börjat klämma in alldeles för mycket i mitt schema vilket kan vara av resultat till att jag skriver här nu helt plötsligt. Få lite stress ur sig och få er andra att lida lite för min skull. Annars ska jag spendera mina sista 7 minuter innan BB börjar till att lyssna på suga suga på repeat, bara för minnenas skull liksom..

puss♥

already taken

min söndriga slafsiga bästaste skinnjacka blev snodd igår, har lust att slå eller nästintill  döda den personen som tagit den, jag LEVER bokstavligt talat i den, dumma dig! Kan dock ha varit bra för den behövs ersättas men jag har inte hittat en annan jag vill ha än så inte läge nu ju! eehhhr! Annars har dagen spenderats till att softa och vid 3 befann jag mig i stan och fikade med flexi. Nu ska jag börja tagga igång för min första ute kväll ever, i like it!

puss♥

for one of my very best friend

min fru är 18 bast idag, och det känns så jävla najs!
behöver jag säga något mer än att jag tycker att du är bäst och att jag älskar dig?
en fet puss på dig min fina vän! ♥
parts of you are parts of me

hade en underbar födelsedag, jag har verkligen världens finaste vänner!
Dock har gårdagens icke pluggande dag gett mig ångest idag och har spenderat hela denna dagen till att plugga och just nu sitter jag verkligen fast. Så morgondagen lär spenderas till hemtentan in i småtimmarna för att hinna bli klar, men det ska jag fixa! Annars blir min fru 18 imorgon också, detta lär bli en dunder helg, i like. Nu ska jag lägga mig i sängen med hörlyrarna och somna till mysig musik, underbart.
skulle slängt in lite bilder men min kamera vill inte överföra bilder..
puss ♥

RSS 2.0