THERE’S NOTHIN WRONG WITH LOVIN WHO YOU ARE




I’M BEAUTIFUL IN MY WAY
‘CAUSE GOD MAKES NO MISTAKES
I’M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN THIS WAY

DON’T HIDE YOURSELF IN REGRET
JUST LOVE YOURSELF AND YOU’RE SET
I’M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN THIS WAY


all you get from me

Powerwalk, långrunda med hunden, matte hos min mattelärare i 2 timmar är nu avklarade! Nu inväntar jag martin. Får väl se vad vi hittar på! Annars hade jag en super mysig kväll med mina tjejer igår, grill och bb mys, just how we like it! Får hoppas på lika bra väder imorgon så jag kan ligga och mysa i solen, underbara väder!



kisses♥


Ain´t no reason

hemma från minilumpen och en dags festande. Och om jag ska beskriva minilumpen så räcker det nog med att säga, never again! Annars var jag ute med Linn med flera igår. Var typ över allt och ingenstans och efter att ha missat sista bussen så fick jag ta 219 till ramlösa och sen gå hem vilket tog 45 min, tack kalle för att du kollade fel! Skulle egentligen haft extra matte med vår matte lärare idag, men det blir inställt och vi ska hem till henne imorgon istället och räkna. Så istället väntar jag på att min kära Annika ska bli klar sen ska vi ut i det fina vädret på en fin pw! Ikväll blir det dessutóm grill mys med mina fina tjejer!



pussis ♥

bye

då säger väl jag farväl till omvärlden från och med imorgon vid 8 fram tills fredag eftermiddag. Blir minilumpen hela veckan och ingen elektronik får medtagas vilket innebär att min älskling får stanna hemma. Jag hoppas på en inte allt för plågsam vecka... Ses på fredag bitches!

puss!

RSS 2.0