I´m not easy to please

det var helt sjukt så ful jag blev på det modell för en dag, man kan ju iaf säga att dom levde upp till att det var halloween med min horsminkning!

Det började med att jag och malin kom dit vid kvart i fyra och skulle då få håret fixat och så skulle dom sminka oss. Så jag satte mig då och började med håret och ville få det lockigt. För det första hade hon ingen locktång så då bad jag som stora lockar, men vad fick jag jo korkskruvar? För det andra hade hon inget hårspray så det la ner som en slickad katt på mig MUMS liksom... När jag väl sen kom till sminket bad jag om lite sotade ögon, men det blev kruella d vwill sminkning eller hur det stavas. Jag var inte sotad utan helt jävla svart målad, tillskillnad från malin som bad om precis samma sak av en annan tjej och fick en fin sotning. Det slutade med att jag och malin gick ut och skulle byta om och stod och dog åt varandra som vi såg ut! Sen var det dags att gå ut och fotas, blev väl en del bra bilder men in my as att jag köper 10 bilder för 1600kr?

Efter plåtningen  bar det iaf av hemåt. Har haft kalas hemma hos oss för min bror men nu är det endast mormor,morfar och emelie (min brors flickvän) kvar som sitter och myser med oss. Snart kommer även felix och jonathan hit så får vi se ved som händer ikv, ska tvinga med mig malin om vi ska ut någonstans tihii.

Är iaf nysminkad och fin så jag ser normal ut igen, skämdes fan av att sitta på bussen med det!!



pusshejje<3

 


I got something going on

nu har jag precis kommit in nästan, har varit ute på en mysig kväll/natt promenad med min gulleplutt annika tihi. Blev hemåt efter drygt 45 min eftersom vi båda frös mega mycket (en plus grad ute buhuu). Nu blir det nattinatti sen upp imorgon pigg och glad för fotografering och kalas sen älskling på kvällen förhoppningsvis iiihh!! :*



puussiiiiss


Mallan

Då har jag gjort om jonnas blogg igen, hoho. Varsågod jonna, PUSS! ♥



Vi är bäst!

just let it be

klockan är då fem nu, om en och en halv timme ska jag befinna mig hemma hos min farmor och Pali i Ödåkra och äta middag för min "farfar" Pali fyller år idag, har dock ingen aning om hur gamal han blir. Idag vakande jag upp hos min älskling, stack till honom igår efter att ha tränat kicknbox med NEGERellinor, kan ju säga att jag har träningsverk idag i mina armar och vader. I alla fall ville felix sova mer när jag vaknade så jag satte på filmen Closer som jag somnade till igår kväll, den var väl ganska bra. Vid 2 tiden åkte vi in till stan och skulle gå runder lite bara, kollade jacka och skor till min snuttis men hittade inget. Vid halvfyra tiden så kom Felix mamma och pojkvän in till stan så åkte vi och fikade på city gross av alla ställen, tihi men det var gottis. Nu är jag hemma och håller på att göra v mig lite så smått innan vi ska åka om 1 timme samt letar lite kläder inför morgondagen när jag ska vara modell för en dag med malin honey, ska bli lite smått roligt! Efter den modellsaken ska jag hem och ha kalas för min bror som fyllde år för typ 10 dagar sen så det blir god mat två dagar i rad nu. Pali lagar alltid underbar mat så nu ska jonnis bli tjockis! :)



pussheeejje<3


it´s cold in here

ville bara uppdatera er om att jag fryser sönder även fast jag har leggings, fetestrumpor, joggingställ och täcke på mig.
Kom på nu att jag förmodligen inte skruvade på värmen sen felix sist var här fiiiffaaan för hösten!

pööösss


those will be the best memories

jag orkar inte att klockan är fem och det är redan kålsvart ute, ge mig SOMMAR! Detta vädret gör mig deprimerad till 1000. Förlåt om jag inte har uppdaterat på ett antal dagar men jag har helt enkelt inte haft någon lust alls. Idag vaknade jag iaf hos min snuttisötnos när klockan ringde vid halv 10. Klockan kvart över tio stod mamma utanför felix för att köra mig till tandläkaren, lökig och fin efter tivoli igår med girlsen (bilder kommer senare). Fick äntligen en barntandläkspecialist som verkligen kan vad hon gör. Så hon har slipat bort min öjämnhet från tanden som jag gått med nu i snart ett år för att dem inte kan laga tänder på vissa ställen.. hmmm råå? Sen kollade dom även känslen i mina tänder och hittade ett fint litet hål i min ena tand, så blir att åka dit i mitten av november och laga och kolla framtänderna igen så dom lever annars blir det väl rotfyllning... deprimerande

idag har jag typ inte gjort någonting, var iväg och skulle köpa morgontofflor till min bror bara snabbt efter tandisen så hittade jag ett par skor till mig själv också så de slank även med hem. Förövrigt har jag väl typ, duschat? imorgon blir det mormor och träning se får vi se.

justd letade upp lite bilder från den andra datorn som precis blivit lagad och förde upp dom till min egen, lite kul med some old memories ibland tihiii


tillexempel denna natten


pusspåer


just remember

yes! Hade inga lektioner idag, känndes ganska meningslöst. Undra vad jag sa imorse till felix: - ska vi inte skolka vi har inga viktiga lektioner?... Men vi stack dit ändå typ en halvtimme sena, men det visade sig att vår mattelärare som vi hatar hade ställt in lektionen från ingenstans wonder why? Sen hade jag spanska men skolkade från den, vi skulle kolla på film vilket jag inte orkade. Så jag stack ner till stan med carro och mona och lunka runder lite i stan. Vid ett tiden var jag hemma och har sen dess suttit vid datorn.

Vid halv fyra ska jag ner till mormor, sen blir det att jag åker in till stan och tränar ska förmodligen spinna. Det blev inte sist för det passet var inställt. Kan förövrigt knappt gå på mina men för jag har sån jävla träningsverk i baksidan eller så har ajg strekt mig, det gör skit ont och jag kan inte strecka ut mina ben så det ser sjukt fult ut när jag går. Hoppas det försvinner efter lite träning idag!


pussheejje <3


it´s so damn amazing

this time what I want is you
there is no one else
who can take your place
I've seen enough and it's never enough
it keeps leaving me needing you


saknar min bicée super duper mega mycket!


you and I both

shiit vad mörkt det var ute i morse? kändes som om klockan var typ 3 på natten när min klocka ringde! Men föste i alla fall upp mig till sist ur sängen efter ett antal snozningar. Skoldagen gick väl hyfsat fort, hade spanska där jag gjorde prov i hörförståelse, sen fick vi tillbaka matten 7 st blev godkända? resten ig!! Asså kan någon fatta varför vi klagar på att hon är en dålig lärare, sen kan hon inte ta åt sig kritik heller!! Ska be mamma ringa till rektorn sen eller något, så hon kan ta sina saker och sticka ifrån vår skola! Jag fick 1 poäng över g det är helt sjukt asså! ska inte tjata mer, efter det var det iaf prov i samhällskunskap, det gick helt ok tror jag, vi får se när jag får tillbaka det. Klockan kvart över 6 ska jag uaf befinna mig på friskis & svettis och ta ett spinningpass, efter det blir det kanske gymet, vi får se. Efter det är det hem och käka och fira min bror som blir 21 idag, dom ska komma hit vid 6-7 tiden så förhoppningsvis hinner jag träffa honom. Imorgon är det hjärt och lungräddning hela dagen, ska väl bli... Roligt? :)

pussheejje <3


always trying

sista pluggningen nu i 1 timme typ sen skiter jag i det, och jag kan säga att jag känner mig riktigt
osäker på detta känns som om jag inte kan någonting :(
äsch nattinatti på er gullepluttar :)



pussheeje<3


take me away, a secret place, a sweet escape

japp då var det måndag igen = skola...

Tänkte berätta lite kortfattat om min helg för er som vill veta. I fredagskväll stack jag ut med mina underbaringar och åt på mezo eftersom vi inte bokat bord på haket, tihi. Vid nio tiden började vi röra oss hem mot ellinor där vi tänkte kröka lite, men eftersom att jag hade en fruktansvärd huvudverk orkade jag inte med det och drog mig hem till felix vid runt 10 tiden. Har för övrigt bott hos min snutte hela helgen iprincip. I lördags hade vi 6 månader, och jag kan inte säga mer än att tiden har gått sjukt fort! Tihi, jag och älskling gjorde inget speciellt men vi hade det myspys som vanligt ändå. I söndags var jag hemma vid runt tre tiden och satte mig då direkt och skulle göra samanfattning till samhällskunskapen, gick dock ingen vidare direkt. På kvällen var jag sen inne i stan och mötte upp min moster för att gå och kolla på min mami i slottshagskyrkan där hon skulle ha gospel konsert med någon snubbe som var riktigt duktig på att sjunga, han är typ känd men kommer inte på hans namn?... I alla fall konserten var jätte bra, jag tycker det kan vara mysigt att sitta i kyrkan ibland det känns typ fridfullt på något sätt. Sen efter det var det hem och plugga vidare sen nattinatti.

idag var det då skola som vanligt på måndagar. Vi var på bio och kollade på filmen Boy A som var riktigt bra! Förövrigt har dagen varit riktigt slapp ända tills jag kom hem och satte mig och pluggade som vanligt, samhällsprov imorgon och jag fattar ingenting.

Nu ska jag kila ner och kräva mat för att jag är mega hungrig, kom nyss på att mamma är på kören och att pappa är sjuk så det blir antagligen att jag måste fixa käk själv. Japp det är lika med ingen mat för min del för det är alldeles för jobbigt att göra det plus att det blir ändå äkligt om jag ska göra det så lika bra att skita i det.. Nu ska jag gå och känna mig bortglömd...



pusssheeeeje<3


Find me here

tjaaoo :)

Sitter hemma hos malin nu. Har varit i skolan en lektion i morse gjorde då historie provet vilket var ganska lätt tyckte jag, sen stack jag hem för jag mådde inte bra. Så var hemma i någon timme och typ... städa mitt rum? Sen vid två åkte jag ner till min mormor och städa och sånt, fick my money och mina parfymer som jag beställt av min moster som kom hem från kreta förra veckan, najs! Men nu är jag iaf hos malin, hon lockar just nu sitt hår och om 2 timmar drygt ska vi börja röra oss in mot stan för att äta på haket med lite folks från vår gamla klass :) eller vi är typ 5 st, men iaf myspys!!


pussheej<3

I've seen it all, and it's never enough

Jonnis = inte på bra humör idag!

Japp sitter hemma och pluggar igen då till sista provet av tre denna veckan. Min hjärna är typ död för mina dagar består bara av skolan plugga sova skolan plugga sova vilket dödar mig. Sen kan ni lägga på mensvärk och menshumör och huvudverk så har ni min vecka i ett nötskal, låter super duper roligt ju... verkligen.

Nästa vecka ser det väl ut iprencip lika dant, samhällsprov, svenska bok redovisning, och krim+engelska läxa jag längtar redan. Mitt lov är jävligt välbehövligt nu kan jag säga längtar som fan! Men nästa vecka blir det iaf lite avbrott eftersom att vi på måndagen ska gå på bio och se Boy A och på onsdagen blir det livräddning hela dagen vilket ska bli roligt.

Fredag imorgon och då blir det ut och äta med lite people myspys! På lördag har jag ett halvår med min snuttetutteunderbaraälsklingsfelix!!!! Ska självklart spendera dagen med honom. På söndag ska jag försöka klämma in lite väla och minst 2 timmars plugg till samhällsprovet som jag verkligen inte har någon koll på alls!

Nu ska jag ner och fixa något att äta till mig eftersom mamma ville bara göra svin äklig mat till mig som hon vet att jag knappt äter. Detta pga att min mammas chef ska hem till oss med hans funktionshindrade barn för att kolla på min hund thea eftersom dem har tänkt att skaffa en rotte så ville dom se hur hon går ihop med deras barn. Theis är snäll mot sånna så det ska nog gå mega bra! Men ska kila ner nu och fixa käk innan dom kommer!


min felix e fiiinast! :)

pussheej<3


I aint nothing but tired

förlåt då malin, men min dator segade som fan igår och nu fattar jag varför,
 tre likadana inlägg men nu är det gone, puss malin!

Japp blir ett litet inlägg idag med. Jag blev äntligen klar med min samanfattning av historian som tog forever att göra fifaan. Dagen idag har väl varit ganska seg, hade spanska och sen matte prov där jag fattade nada. Hade typ gått igenom hälften av vad som fanns på provet och sen typ massa annat skit plus att jag fick hjärnsläpp. Så jag kan ju inte säga att jag förväntar mig not toppbetyg på det provet direkt. Som tur var va det inte bara jag som fatta 0,00000 så hon kan väl ta och tänka om hon är så jävla bra lärare som hon tror, HATAR HENNE, LÄR DIG SVENSKA! Sista lektionen var det iaf samhällskunskap där vi gick igenom det sista inför provet biiice, kommer faila som fan!

Efter skolan gick jag ner med min snuttis till stan och skulle fixa busskort till honom. När det var klart det bar det av home och jag var väl hemma vid 3 tiden och sen dess har jag suttit med min historia, suck...

Nu ska jag strax äta pastasallad med grilladkyckling mumsfilibabba :)


pussiis <3


jobbigt värree...

  • engelska berättelse
    hollywood fruar
  • plugga lite matte
  • brun utan sol
  • nattinatti

japp så ser min kväll , orkar inte skrikva mer. Får se dom jag skriover så mycket i veckan har super duper mega mycket i skolan. 3 prov denna veckan! nästa vecka ska jag börja träna som fan så se upp i gymmet och på spinningpassen!! :D

pussipussi


Too little too late

okej, kom hem från det militärlägret idag. Kan juh säga att vi (dom flesta) bara väntade hela lägret på att något skulle hända, men vad hände jo : INGENTING!

Jag var ute på en övning så skulle vi gå och tigga mat,vatten och värme från soldaterna då men typ alla total ignorera oss när vi fråga så vi gick vidare in i huset där vi såg någon slags eld och så tänkte vi ja emn vi sätter oss där tills dom kommer till oss, och samtidigt leker att vi värmer oss. Så vi halv satte oss tills vi såg en tjej med ett rött kors på armen sen gick vi typ fram till henne och började då dra att vi inte har ätit på fyra dagar, vi behöver bara lite vatten för att överleva någon dag till. Så sa hon att hon skulle hämta vatten till oss, samtidigt kommer det två män som säger att vi behöver bli visiterade och måste gå ut utanför området. Efter drygt 1 minut kommer chefen och typ: - ja vi håller på att göra oss i ordning för läggdags så ni får tyverr gå hem, jag hoppas ni klarar er tills imorgon...
Och eftersom vi inte fick agera hotfulla fick vi snällt gå där ifrån till samlingsplatsen. Efter en halv timme kom bilen och plockade upp oss, sen skulle han åka tillbaka där vi var och tiggde och "lämna" något så gick han in så fick vi sitta och vänta på honom i ytterligare en halvtimme, kan fan undra vad han höll på med där inne!

Ja det var allt jag gjorde på lägret och själva övningen tog 5 minuter?!?!? Jag visste att det skulle vara mycket dö tid med jag förväntade mig lite mer faktiskt :/ Nog att man är avis på den gruppen som var ute i 3 timmar och fick agera på riktigt! men vad jag fick höra så ska det komma en sån här övning i vår igen, hoppas på mer då :)

fick för övrigt kolla i en mörkerkikare så man kunde se när det var kolmörkt riktigt bra från några hundra metersavstånd, cooltcoolt. Sen visade de även när de övade hur de skulle göra för att lysa upp med hjälp av några "ljusraketer" eller hur man ska säga som dom skjuter upp i luften på natten för att se sina fiender. jag trode typ det skulle lysa upp jätte lite bara men det lyste upp mer än ett riktigt stort fält!

ja det var väl allt om mitt lilla läger. Men min klass är NAJS :D


några från girlsen :D <3


pusspåer


I am nothing without you


I don't want this moment to ever end
Where everything's nothing without you
I'll wait here forever just to, to see you smile
'Cause it's true, I am nothing without you

Through it all, I made my mistakes
I stumble and fall, but I mean these words

I want you to know
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'll bleed my heart out to show
That I won't let go...



<3


run this town

hade nyss en vild diskution med mina päron om vad vi ska ha för gardiner i vårt varm gråa kök. Mammas förslag var RÖTT!? Vem fan kan få ihop röda gardiner i ett varm grått kök, jag fick liksom panik och vår vilda diskution gick igång, men seriöst rött, hur illa kan det bli? jävligt mycket tantvarning på den, får be moster komma hit så hon kan stå på min sida... Jag som vill ha lila gardiner suck...

Dagen började idag med att jag försov mig i en timme vilket innebar att jag var tvungen att fixa mig, ta på mig kläder och äta frukost på 20 min, alla som känner mig skulle säga att jag då hade kommit ungefär 1 timme försent till skolan då också, sengångaren själv på morgonen! Men fan inte idag, till och med 3 min innan bussen skulle avgå stod lilla jonnisen färdig och fin på busshållplatsen! I´m proud of myself!

Förövrigt hade jag en lektion i skolan idag vilket var samhällskunskap, sen var jag nere på um och fick nya p-piller och sen käkade jag och mina flickor även på mezo. Jag har varit riktigt duktig idag bara ätit nyttigt som jag har lovat mig själv att göra. Höhö jag och malin ska inte äta godis på 1 månad, och jag lovar att jag inte kommer klara det. Efter skolan åkte jag hem till min underbara snutte tutte lutte felix. Kollade typ på film, duscha och lagade mat myspys <3

Nu ska jag plugga på spanska glosorna tills imorgon, sen är det nattinatti!



i taket lyser våra sjärnor :)
jonna <3 felix


pusshaajje <3


du håller mig kvar i nått jag lämnat

söndagsöndagsöndagjagHATARsöndagar!

sov hos babe inatt, myspys! Vaknade vid runt kvart i 11, sen lite över 11 blev det frukost. Lite över 12 var jag hos henne och fick nybakta kanelbullar av min extramami eva, mums älskar hennes kanelisar!! Efter jag hade krängt lite fick jag kolla klart på slutet av filmen juno eller vad den heter, som jag bara såg halva av i fredags med girlsen. Vid halv tre hade malin sen samling till sin match som jag egentligen skulle med till men efetrsom jag är väldigt trött så körde dom hem mig istället. Så nu har jag varit hemma ett tag, strax kommer mamma hem med maten som hon har gjort hos mormor & morfar eftersom vi renoverar our kitchen. Efter käket blir det top model 12 och ensam mamma söker. Efter det blir det sängen och plugg i sängen.

NU KOMMER MAMI OCH THEA HEM SÅ




thea som valpiis, min cutie!!

 PUSSHEEJ!


puus



sitter hos felix, har tråkigt han spelar, jag är nyvaken, vad händer idag?



My love's a revolver
My sex is a killer
Do you wanna die happy?
Do you wanna die happy?
My love's a revolver
My sex is a killer
Do you wanna die happy?
Do you wanna die happy?

nynnat på denna låten nu ett par dagar, beronde av den i somras typ xD

http://www.youtube.com/watch?v=aywObhoL7c0




pussheeeje<3


RSS 2.0