let step outside

heeej babe´s!

Ännu en uppskattad solig dag, det tackar vi för. Det ska även bli soligt hela veckan vilket är sjukt najs. Idag drog jag till stranden med Felix och Jonathan, vär där i typ två timmar och badade faktiskt två gånger. Eller kanske inte ska säga bada utan doppade mig två gånger kanske är mer korrekt haha. Finns inte så mycket mer att säga om min dag förutom att jag nu är väldigt trött och strax ska käka ^^




hahah en gullig bild på pisse när han suger på sin tutte (;

pööööööössshej <3

I know you want me, you know I want chhaaa...

tjääää

idag är det torsdag och klockan är tjugo över fem. Sitter här i vardagsrummet och tråkar. Vaknade vid halv åtta idag för felix skulle iväg och jobba, så fick gå upp med han sen kunde jag så klart inte somna igen när han hade gått, så det blev upp och löka lite sen ut med min lilla vove. När jag var klar cyklade jag ner till mallan och tänkte chilla där lite, efetrsom vi inte kunde dra till playan i det fina vödret pga jag brände mig som satan igår. Ute hela dan plus att jag var vid rydebäck hela kvällen och solen tog fortfarande då, inte bra alls men mysigt var det! Iaf malin hade helt andra planer, och snäll som man är följer man dom. Så vi stack upp till mig och så bytade jag om så tog vi bussen till väla för att leta bekinisar. Självklart hittade vi båda två det, jag hittade till och med två stycken vilket var kanon bra (y) Om en timme ska jag kanske cykla med malin till deras träning enbart för att jag har tråkigt, ikväll ska jag sen vara med älskliing!



ändå ganska gullig puss jag ligger inne med ^^


pusspåeeer <3

One pair of candy lips

hej allalalla!


jepp dag sex på sommarlovet helt underbart! Idag har det faktiskt till och med varit hyfsat väder får hoppas på att det blir bättre men det är alltid en början med lite solsken på himlen. Idag har jag först varit i stan med lilla karolin rosenbusken för att fixa en sak till henne, efter det cyklade jag vidare mot mallan, men innan dess in om heden där älsklingen min var och jobbade iihhh, blir alltid lika glad av att se honom! Stannade där i runt 10 min sen hem till malin då som sagt, och självklart satt jag och nörda hennes sims 3 i typ 2 timmar. Sen blev det grillat käk där med min andra familj hedinarna och sen stack jag o malin ut lite, träffade lite folk. Tillsist hamnade vi hemma hos lilla mig ute på min terass med datan och här sitter jag fortfarande kvar, ganska mysigt att sitta här ute faktiskt men det börjar bli lite kallt nu... Imorgon blir det stranden om det är bra väder med sara sen vidare till min älskling o va med han wiiee!!!



alla som säger att jag är lat, ni kan fan slänga er i väggen! Jag har varit grymt duktig och cyklat hela denna veckan vart jag än har varit slå det!!



pussheeejje <3

MALLAN!

heeey ;)
Nu har jag fixat Jonnas blogg någorlunda fint! Haha, jag är inte så bra på det faktiskt. Men bättre den förra får jag ju säga. Men nu ska jag leka med Jonna, jag hoppas hon börjar blogga på riktigt och slår blondinbella riktigt hårt!
Puss, kolla in min blogg förresten;

http://heediin.blogg.se


Believe it hurts





We all must go through it sometime
you´re not the only one, you know


RSS 2.0