help me!

vilken klänning till nyår?!?!?!?!?!?!







hjälphjälphjälphjälphjälp!!!!


me like

ÄNTLIGEN HEMMA! Jag är typ helt slut, fyfan å gå över hela gågatan i malmö plus att trängas med en miljon ha galna människor... Fick i alla fall med mig ett par jeans, tröja, skärp och klänning hem. En sak på rea men ja kom endå undan väldigt bra med priserna. Efter malmö blev det hem till sussi darling, mycket snack och mys, me like. Orkar inte skriva mer nu. Ska kila ner och ta en dusch och sedan somna och invänta morgondagen då min puttefnuttesnutteälsklingsbicéfelix kommer hem, IIIHHH!!!!!


sussitussi<3

pusspuss<3


that's the way it is

ja vad ska man säga, min dag blev inget av vad jag skrev i inlägget nedan. Den bestod istället av en massa wii spelande med malin,ellan,ellan och claudia. Helt okej faktsikt, förutom att jag höll på att somna borta hos ellan så jag kilade hemåt med en buss tidigare. Ska upp vid 08.20 imorgon så behöver nog sova lite nu känns det som. Imorgon blir det stor shopping med anniika WIIHOO! nattinatti på er,  för nu ska jag nanna kudden.



pussiis


Enough

Hoppas ni hade en underbart mysig och rolig julafton igår, för det hade jag! Pregade i mig mat, gröt, öppnade julklapparna, lyssnade på morfars sexskämt, åt lite till, sen på kvällen blev det midnattsmässa. Jag älskar att gå dit, riktigt mysigt och högtidligt.

Idag får jag se vad som händer, inget är öppet idag ju BLÖ. Har aldrig fattat det riktigt, vad är det för speciellt med denna dagen? Varför är inte affärerna öppna idag? Jaja, blir väl att man myspyser lite, men pallar inte sitta stilla, det gjorde man fan hela dagen igår. Känns bara jobbigt med en "vilodag" eller vad detta nu ska föreställa. Kan ringa ellan sen, friskis kanske har öppet?!!

Imorgon blir det mellandagsrean i malmö med ännika, najs! Sen hoppas jag som in i helvete att felix kommer hem senast den 27, jag dör snart så mycket jag saknar dig älskling!! ÅÅÅEEE!!


pusspuuspåer <3


Merry christmas

ville bara önska alla en god jul!
 Blir jul firande hos oss idag sen inatt blir det midnattsmässa, MYSIGT!



pusspåer <3


And I let you reach me one more time

en dag kvar till julafton, najs? Idag gick jag upp vid halv elva, hade helt glömt att jag skulle städa hos mormor vid tolv så när mamma och pappa kom hem vid halv tolv och upplyste mig om det så var det bara på med kläderna och åka dit. Var väl där ett tag efter och snackade och sånt, fick en del extra pengar också hehe, me like!

Resten av dagen har väl bara tickat förbi. Har gjort julgodis med mami och fixat granen så den blev fin. Den såg riktigt tråkig och ful ut efter att pappa hade pyntat den och julen ska ju firas hos oss i år och då kunde den inte se ut så ju!
Har även hunnit med att städa mitt rum och trackat sönder rihannas cold case love, riktigt bra låt. Annars ikväll blir det väl en dusch och mys med min lilla familj framför tv:n.

http://www.youtube.com/watch?v=Gs4xehUlubo&feature=related




pusspåer <3




trust in my words

yes då är det två dagar till jul. Idag händer det väl inget speciellt, förutom att jag ska åka pulka ikväll med mina girls! HHAHA, japp jag är barnslig och jag älskar att åka pulka, det är härligt så lär er det! Dessutom hade jag svin kul förra året med annika när vi var ute och åkte så varför skulle jag inte åka i år igen då?

Nu har min putte åkt till Småland för att fira jul, buhu... Blev väckt halv nio imorse för att de var tvugna att åka tidigare för att det väntas snöoväder idag. Saknar redan honom, om fyra eller fem dagar får jag träffa honom igen WIIIEE! Ganska sjukt egentligen, men asså träffar min älskling varje dag, för att vi går i samma klass osv, så det blir bara tomttomttomttomt när han är borta från mig även om det inte är särskillt länge. Så nu fpr jag klaga lite i min blogg.

Nej, nu ska jag ner och käka frulle I´M HUNGRY

slänger upp några bilder på mig and annika när vi åkte pulka last year, enjoy ;)









pussheejjej<3

being so close

jadå, då blev det hem från skolan idag vid 10 tiden. Min mage krampar sönder, tror dock att det är magkatarr elr hur det stavas och inte mensverk. Har ont där uppe i magen liksom. Jaja, inte första gången detta händer, och man akn ju undra hur många ggr jag lär få det på denna skolan så mycket jag stressar upp mig över vissa saker. *puuh* Ska strax hjälpa pappa att fixa lite här hemma, mamma ska ha champagne middag här idag och sen ska pappa ut och äta/festa. Så jag får väl vara snäll och ta hunden och sen försvinna här ifrån. Blir förmodligen att jag sover hos älskling, mina tjejer ska på fest men känns inte så kul att sitta där om magen krampar och sånt. Blir bara gnällig då och ingen vill ha en gnällspik med sig liksom, så min puttefnutte får stå ut med lilla underbara mig :* Imorgon skulle jag behöva åka in till stan och fixa de sista julklapparna och sen på kvällen blir det julbak med mina flickor och på kvällen blir det att hitta fest eller något, lussevaka ju!

pusspåer<3


we'll run for our lives

tacka GUD för att vi slapp ha vår samh-redovisning om bratsen idag! Vafan alla hade typ 3 ggr så mycket text mer än oss oh höll på och snacka i över 7-10 min!!! HAlååe!? Min och carros är typ 2-3 minuter hehe. Det blir till att fixa den rejält i helgen och göra en power point redovisning. Fick tillbaka mitt matteprov i skolan idag också VG -- hur fan man nu kan få det, är skit missnöjd. Ska fan skaffa mattehjälp om det inte går bättre med den nya matteläraren efter lovet!

Efter skolan blev det hem, plugga på min opponering och sen iväg till väla med mami. Kom hem med två julklappar och ett par jeans som jag ska få i julklapp plus lussesnäckor, super duper mega mums på den! (y)

Nu blår det att kolla på gårdagens paradise hotel. Sen blir det ner och fortsätta på opponeringen och fika lite mysigt.

gammal och gullig bild på mig och annika!



I'll be right beside you dear


pussheejjje<3


I´m addicted to the thrill

denna veckan kvar också, sen är det knappt något plugg kvar, JIPPIIIE! Har samh-redovisning, opponering och spanskan kvar sen är jag klar innan jul liksom. Sitter just nu och nördar datan. Ska strax fixa käk för jag är mega hungrig. Vid 6 kommer älskling hit och ska nanna här inatt, mysiiiiis! Så innan han kommer få jag lära mig redovisningen om brats tills imorgon för när han har kommit lär jag väl inte få något gjort hehe.

perfect, nu kom mami och papi! Ner och tjata efter MMMMMMMMMMMAAAAAAATTTTTT!



pussheejjje<3


You can admire my dimensions

ligger just nu i min säng med min kära laptop i knät och tvn på precis brevid som visar gosip girl, kan det bli bättre? Eller jo min älskling bredvid mig, saknar honom! Jag har varit duktig och tränat med ellan i gymet i 1,5 timme. Jag har gjort klart min engelska uppgift om 9.11. Jag har duschat och käkat och nu även datan och tv. det är alltså allt jag har åstadkommit på min lista, inte allt men en del iaf (y)


Imorgon blir det skolan igen, ganska kort dag vilket är mega skönt. Efter skolan blir det antagligen att plugga på min Opponering så att den blir klar så kan jag öva in allt på tisdag. Ska även inte försöka stressa mig så mycket inför allting. Tror jag börjar få magkatär ingen, eller om jag redan fått det... Inte första gången det händer när jag blir stressad när det är väldigt mycket i skolan, it sucks!

Nu ska jag ägna mig åt tvn, see yaaaa

puusssheeejje<3


I can show you how it goes

mycket som ska hinnas med denna söndag faktiskt!

* Baka lussekatter med mami
* Gymma med ellan
* Skriva klart engelskan om 9.11
* Fortsätta på min opponering
* Plugga spanska
* Kolla tv
* tvinga mami ut till väla

jaapp så ska min dag se ut, hehe sen kommer det in mera stuff så småning om och en del lär väl trilla bort under dagens gång. Men nu ska jag kila upp min lilla rumpis från sängen och gå ner och äta frukost!


puuusshhaajjjee<3


Nothing´s ever built to last

klar med svenska redovisningen nu, ska strax göra min krim-läxa. Imorgon blir det skolan till halvfyra plus att vi har bip-test och redovisning imorgon hehe kill me! Orkar inte skriva mer...


ge mig lov, så trött på att ägna all min fritid till plugg...

pussheeje<3


RSS 2.0