i´d think i could understand

hejhej!
idag är det torsdag och jag har varit i skolan, vi var på badhuset o typ hade smmning/livräddning najs ;)
Efter skolan stack jag hem till mormro och fixade där fikade lite son kom mamma och hämtade mg, vidare hem till maj sen sätta sig och plugga wiiie, not! Iaf nu sitter jag här vilket jag inte ska men skulle slå upp några ord men vafan självklart finns dom inte hur hade han då tänkt att vi skulle få reda på det liksom om inte ett lexikon har orden!? PANTAD!




haha mallan o jag på badhuset, hotiiisshh :D höhöh not :P



19 dgr kvar geeeks :D

pusshaaj <33


for your love I'd do it...

hejsan everyone som läser min blogg! ;)
Japp änu en dag på helgen, och vipps så var det skola imorgon, BLÖ!  Idag har det varit DM först sen stack jag till julskyltningen med mallan på råå, fyfan asså frös ballen av mig sen plus det fjöntiga tåget psst...
Denna veckan i skolan pallar inte, höhö På tisdag går vi först vanlig skol dag sen börjar vi igen kl halv fem och går till sju. Ledig på sondag ska förmodligen träffa sussi då YEAAH! :D Sen på fredag har jag två fucking prov, först so och sedan spanska fyfan! SEn på kvällen där har min klass disco för småbarnen för att samla in pengar till polen-resan.
Seriöst skolan dödar mig! :´(


 




pusshaaaj<33





 


i want you to want me..

  • Om idag eftersom jag inte orkar skriva så mycket!!
  • Vaknade vid halv 11, skulle egentligen varit och kollatpå annika men give me a sovmorgon please!
  • Vid halv två tiden åkte mamma och jag till sjukhuset för att hämta hem mormor! :D
  • Vid 4 så blev det bestämmt att det inte gick att va med sussi idag :(
  • Sen vid 6 kom jag hem och gissa vad jag och annika gör, jo går ut och åker pulka, haha jag vet att jag är 15, snart 16 men va fan det är så sjukt jävla härligt!


 

    •  

     





pusshaaj<3

sometimes..

hej alla!

idag är det torsdag skit skönt att veckan börjar ta sig mot sitt slut! Iaf skolan dårå, huum vad ska man säga mer än dödarklassen hahaha,så jävla härliga mina tjejööör e kill it ^^ japp idrottslektionen bestöd av dödadödadöda, jag var skit trött skrattade ihjäl mig skit kul var det haha.  Japp sen nu efterskolan har jag typ inte gjort något jag pallar inte göra läxorna, fuck det! Sen har jag inte käkat än för mamma har varit hos mormor på sjukhuset, och pappa kan knappt gå och ja jag kunde juh ha lagat mat själv men ja, jag var juh på maxi nyss. Behövde ny mascara så annika joinade mig ner där najsnajs!







pusshaaj <333

miss you so...

  • SAKNAR DIG!



Det fick bli en fet bild på sussana, för jag saknar henne som fan just nu :´( Iaf skolan först idag, hade bland annat redskap på idrotten japp alla som känner mig vet hur mycket jag suger i det, fast förästen inget slår malin sry men du är sämst, HAHAHAHAHAH! Efter skolan var det hem och typ kommer inte ihåg vad jag gjorde men nu har jag varit på träning sen har jag dushat nu så sitter här lite halvnaken GGGRRR ;) Imorgon blir det gymnasiebesök igen, ska först till petri med mallan för hon ska kolla omvårdnad sen joinar hon mig till olympia sos så slipper vi sitta själva! Så hela förmiddagen blir det gymnasiebesök sen eftermiddagen är det hemkunskap as soft hihi (a)

pusshaaaj<33


i´m not the kind of girl who gives up just like that

hejsan svejsan!

idag var det då tbx till plugget, min lärare kan suga! asså vi skulle på öppethus och den skolan jag skulle till filborna skulle till specialidrottslinjen har redan varit där på öppethus och nu vet jag att jag inte villl gå där så jag o malin tänkta att ja då kan vi juh typ va där, is kolan då och typ ja bara va. så kommer vi innanför dörrarna hon bara nämen flickor ni ska inte vara nu, så förklarade jag då allt hon bara nä ni får åka dit där NU. Sån skit sur, jag menar varför ska hon bry sig jag har juh varit där? Iaf så jag o malin fort som fan hem till mig, hämtar busskort och på bussen. Fyfan jag kokade så sur jag var! Sen väl på skolan var a,mn försenad sen satt vi iaf å lyssnade i en halv evighet sjukt sura! Efter det hem till mig käkade sen till skolan och hade musik och engelska. Nu är jag hemma ska strax dra ocg sola så man får grundfärg till resan så jag slipper bränna mig som en idiot så min kropp svulnar hade inte varit roligt sen plus kanske jag slipper att det kliar så himla mycket som det brukar.


Pusshaj<3


29 days left!

OMG

Kevinperera säger:

har ett klagomål på en mening , sen en åsikt på ungefär tre ord

נσииα PLUGGAR säger:

men vad fan klagar du om?


Kevinperera säger:

varför vi inte får grattis toapapper.


Kevinperera säger:

gratis


נσииα PLUGGAR säger:

e du seriös? Xd


Kevinperera säger:

ja?


נσииα PLUGGAR säger:

haha okej byta ämne







HAHA HELT SERIÖST, SÅ JÄVLA TYPISKT KEVIN!
 VEM FAN SKRIVER OM DET NÄR MANS KA SKRIVA EN INSÄNDARE?!


Cause i'm trying so hard to hide...


Hola amigos!

Idag var det då upp vid halv åtta, men ja satte klockan på snoze typ 3 ggr, så det blev upp vid 8a ist. Iaf sen gjorde jag v mig och sen drog vi in till öppethus då. Först blev det olympia sos, japp den verkar skit kul fast vet inte om jag pallar att plugga så mycket hemma och ja om jag klarar av att bli en skogsmulleunge, inte jag riktigt men det verkade skit kul iaf! Efter det stack vi till nic, ja vad ska jag sä inget program där som intresserade mig någonstans. Vidare sen till Johannes hedberg, japp inte skolan för mig. As mycket språk och jag vill bara spy på min spanska just nu så hell no till den skolan. Sen stack vi då till campeon, den skolan jag hälst vill nu men mycket kan väll ändras inann jag ska välja, inriktning kommunikation isf verkar skit kul, det verkar va uppbyggt på det sättet jag tycker om att jobba så : ) Nu till något väldigt tråkigt, jag måste sätta mig och plugga nu, ( en LÖRDAG ) ska göra en berättelse som jag har typ skrivit 10 meningar på och sen ska jag göra en muntlig redovisning plus att ajg ska skriva in allt i praobloggen med frågor osv.





pusshaajj<3

But theres really only one thing to say.


tjao


orkade inte göra något efter träningen, blev käk sen idol med päronen. Får väll snart gå och lägga mig eftersom att ajg ska på öppethus imorgon fyra skolor haha, så går det när man inte vet vad man vill. Ska till nic,olympia,johannes hedberg och campeon. Efter det får man väll se vad som händer, stay in touch







On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.






you dont understand.

Sista prao dagen idag då, skit skönt! Nu slipper man springa runt och lukta skit hela dagarna JIPPI! Idag fick jag sluta tidigt fick ett bra omdömme av dom också, ahha jag bara oooo : ) Nu blir det tv ett tag sen ska jag göra v mig och vidare till träning, får se om man giter hitta på något ikv.









NI ÄR BÄST! <33


pusshaj <3



32 dagar kvar bitches!


I used to rule the world

Tjulululu   : )

Prao idag till halv två typ. Var och käkade lunch med mallan och ellan som igår mysigt. Nu sittre jag här framför datan och ska försöka skriva lite på min novell och sen gör lite matte och skriva av prao frågorna till imorgon så jag akn intervjua min handledare. I alla fall back to work!






malin jag ellan



pusshaaj<3


34 dagar kvar!


if it takes the rest of my life

hola!
japp änu en prao dag, JIPPI huuum not. Iaf först var det prao, självklart glömmer man att det är besöksdag på olika skolor, smart jonna skit smart verkligen du är en ängel! ÅÅÅÅÅ fick rent ut sagt D A M P  på mig själv, fuck också. Iaf började med att väcka gamlingarna sen typ dammsugade jag, sen har jag mest kollat på och äcklats av lukter ++++ äckligt! På rasten stack jag och snackade med mallan och ellan och typ käkade svin fort ahha men det  blev najs, fick för övrigt sluta halv två o de e naajs! Dirre hem och typ glo film som jag spelade in på tvn, sen nu sitter jag här vid halv 7 ska vi hämta sara S sen vidare till åstorp för träningen, ska blir skönt att få springa lite får se hur mycket jag orkar känns som min förkylning dimpar neråt igen : / 


Jag o Sara S :)


pusshaaj <3

your the one that makes me belive in destiny

hejhej!
ny prao plats denna veckan, jag äklas som fan usch, omgiven av mssa gamlingar och svin äkliga lukter hela tiden kill me! Tur va det att jag fick sluta tidigare och slippa dom lukterna, stack och lunchade med mallan på grafitti och snackade lite, sen så gick bussen självklart när jag kom utanför och nästa gick inte fråns om 20 min, ASSEGT! Iaf sen var det hem och byta om sen ut igen möta upp annika och ner och sola. Fick faktiskt jävligt mycket resultat så det var najs, får sola några ggr till innan teneriffa så jag har grundfärg när jag kommer ner där så jag inte bränner mig så lätt så jag akn bygga på någonting. Annars tycker jag att ajg luktar skit efter både gamlingarna och solariet så en dusch snart sitter inte fel direkt! Imorgon blir det prao, sen hem typ vila lite sen träning! Ska bli skönt att träna igen eftersom amn inte har tränat på två veckor pga bihålsinflamation och en massa huvudverk var ända jävla kväll, men förkylningen är iaf mkt bättre och ingenhuvudverk dyker upp var kväll så det är väll skönt så : )





pusshaaaj <3

teneriffa om 36 dgr!

because i know how it hurts


HEJ ALLA SNYGGINGAR SOM LÄSER MIN FINFINA BLOGG! ;)

 Inatt nannade särä hos mig myspys alltid! Idag gick vi upp tidigt och stack till filborna skolan på öppethus, ja ingen skola för mig. Kändes som jag gick runt i ett sjukhus med skåp, nej tack plus att det kretsade alldeles för mycket kring handbollen och det är inte dte jag vill sattsa på i framtiden så, naaj. Men efter det stack vi ner istan och gick lite med våra loffekläder haha, leggings tjocktröja och joggingskor najs! Iaf sen stack vi hem sådär käkade lite sen flummade vi som vanligt sen in till ih och kollade på killar 92/93 OV när dom spelade SM, de vann så det var najs fast blev lite nervös ett tag ^^ Japp sen åkte jag hem efter dte och nu ska jag över till annika ett tag och dansa lite, haha hur nu detta ska gå till jag ska hjälpa henne med dans steg yeah!


särä och lilla jag goes flum!


Pusshaaj <3


38 DAGAR KVAR!

can you tell my what i should do?

Hej alla snyggingar som besöker min blogg! Japp slutade på praon idag redan vid halv 1 haha skit soft. Efter det direkt hem till mormor och hjälpte henne som vanligt, sen efter det snackade vi lite och jag käkade så kom mamma så snackade vi änu mer. Vid två/halv tre åkte vi vidare och handlade lite food och annat skit. Iaf sen kom vi hem så satte jag o mamma oss och kollade på änu fler resor till sommar najs. Nu är hon redan halv sju SHIT! HAHA, men sara kommer om en timme mabye så måste ta undan alla mina kläder från golvet så blir det nog som nystädat igen, typ iaf pallar verkligen inte damsuga nu. Ikv blir det bara att mysa och snacka, alltid lika kul med särä. Men japp då får väll jag ta att kila om det ska bli något av detta ^^ Imorgon ska hon typ upp as tidigt för hon ska till filborna för att kolla den skolan, handbollslinjen men jag har bestämmt mig för att inte gå den linjen så ja jag får väll sova vidare när hon sticker men jag träffar henne senare igen.



sara och jaag, älskar dig  <3



Pusshaajj <3




39 dagar till teneriffa


time after time

sitter på min prao plats nu, de är och köper käk uppe på ättekulla industri så de kommer väll strax. Sista dan idag fick /åka med en sjukgymnast idag, det var typ dubbelt så roligare än det andra så det var kul, får se när min handledare kommer å när jag slutar och sånt har ingen aning antagligen blir det runt halv två, skit skönt! Nu är det helg och ska förmodligen träffa fjanten särä idag, mysa till det lite. Imorgon ska vi nog dra och kolla när  killarna i ov spelar sm här i hbg.


pusshaaj <33

Gunnar Axelsson <3

Gick till skolan nyss, fyfan jag han inte komma innanför dörren innan jag började gråta.
ALLA i skolan boprde gå dit, lärarna har gjort det fint och det är skönt att gå dit och ta farväl.
Ja hur mycket varväl man kan ta, jag fattar fan inte att ahn är borta.
han skulle juh bli frisk och komma tillbaka, men den jävla cp cancern bara sprider sig och
tar livet från en människa med en sån jävla livsglädje. Han fick inte ens sin sista önskan, den konseten, han skulle juh på den igår kväll, kunde han inte fått se den? Skönt att det gick fort för honom iaf, att ahn inte behövde lida det sista. Känns hemskt att säga så, tänk att han e borta han kommer inte tillbaka aldrig liksom


jag kommer komma ihåg han som en människa som alltid var glad och positiv, och hade en sån jävla livsglädje. Han såg alltid allting positivt, älskar såna människor. Saknar dig Gunnar Axelsson <3  


hoppas verkligen det finns något mer än denna lilla tid vi har här på jorden, vill bara hoppas på det 
 




RIP

God damn you beautiful

hejhej! :)
änu en onsdag och änu en dag på praon. Men först bar det av till campeon, den skolan jag helst vill gå på när jag ska välja gymnasium hittils. Allt positivt om skolan bara så det var bra, haha jag trode man skulle ha med sina päron dit så kommer jag där med mamma och pappa så ska vi då parkera utanför så står det bara massa ungar där så jag bara wtf ahah, sen blev det att mamma följde med in de första 30 minuterna sen skulle vi typ delas in i grupper och då stack morsan pinsamt^^ När det var slut vid 11 kom pappa och hämta mig så körde han och lämnade mig vid fregatten så käkade vi sen skulle vi på något möte sen slutade jag halv 3 igen. Imorgon är jag ledig från praon skit hjärligt så ska sova länge sen ska jag plugga efter det får jag se vad som händer. På fredagen ska jag sen med en sjukgymnast när han ska åka till rydebeck och hjälpanågon, men jag vill fan inte åka för han e skit äklig jag kommer få panik när jag ska åka med honom själv och dessutom luktar bilen rövhål... GAAAH!! 




pusstjaao <3 

your the sun when the rain is falling



kan inte sova, BLÖÖÖ
imorgon ska jag vara på campeon vid 9-11, mamma joinar mig så det blir härligt. Efter det ska jag direkt till praon så jag e väll där ca 3-4 timmar imorgon bara så det blir skönt. Efter det får jag se vad som händer får väll kanske plugga lite granna, hör gärna av er sötnosar ;)










pusstjaaaao <3



teneriffa om 42 dagar med sara babe :D <3

I always know


japp, andra dagen idag och lite roligare iaf!
Idag blev det inget sittande vid datan utan vå körde mest runt och lämnade och hämtade saker så tiden flöt på väldigt fort vilket var grymt skönt! Fick sluta redan vid ett, så jag ringde ellan och drog över till hennes praktik så snackade vi ett tag sen gick vi över till grafitti så kom mallan ocg claudia så käkade dom så fikade jag lite :) sen kommer jag ut ur affären så skulle jag typ kuta 200 meter för att hinna med bussen, haha jag dog ^^ SEn skulle man då försöka andas normalt, men va fan näsan var juh sum en vägg den gick juh inte att andas genom och där in på bussen kom man som en jävla flåsande hund, hahahah. En sak är säker ajg ska inte jobba inom äldre omsorgen när jag blir äldre, jag äcklas varje gång dom nämner något om toalettsförhöjningar och massa annat ööö xD Vissa är säkert goa, men jag har fan inte träffat någon änu!









pusstjaaoo <3


praopraopraoprao

första dan på praon, ja vad ska man säga?
försto och främst så var det ingen sjukgymnast jag kom till, utan en tjej som typ beställer saker för att hjälpa gamlingar med saker och sen lagar hon dom också. Som till exempel rullstolar, typ någon toa på hjul?, rulatorer, och massa stöd till typ rumborna ryggarna å allt... Besvikelse på allt detta! :/   Men det positiva kommer nu, ist för att börja halv 8 börjar jag 8a. Sen slutar jag mellan halv 2 till halv 3. På torsdag ska hon på utbildning så då får jag ledigt tihi (a).... Ja det var väll det ända positiva? Det enda jag har gjort idag är att lyssnat på när dom diskuterar gamlingar, luft en gamling med någon sele, och sen har jag lyssnat änu mer och kollat när hon beställde allt på internet sjukt trisst... Plus att jag nog har bihålsinflamation och jag nyser typ var kvart skit kul verkligen... Imorgon blir det väll samma visa igen, aja får bita ihop ;)





pusstjaao

do you wanna be on top

Hello!

Inatt satt man uppe framför tv:n till runt tre sen somnade man som en gris ^^
Vaknade sen vid typ halv 10 så inte så himla mycket sömn inatt men jag fixar det naajs. Idag ska jag och annika "leka" med ida och mathilda, haha man kan väll säga passa för det känns mer så, men det blir jätte mysigt :) sista dan på lovet idag, fyfan vad fort allting har gått, man har ju knappt hunnit med någonting! Imorgon börjar iaf min 2 veckor långa prao med rehab för gamlingar som ska typ lära sig att gå igen å sånt. Typ sjukgymnast ska faktiskt bli kul, enda nackdelen är väll att man börjar halv 8 och slutar 4 :/ ååååå 













här är Ida snygging i min tröja hahahah ^^  










pusstjaaoo


When you lose the one you wanted

hola, que tal?


igår blev det bio med mallasan och clååddde :)

hsm, den var helt okej men trode den skulle vara bättre, dom hoppade en del i filmen så man fattade inte så mkt ibland :/ Efter bion blev det bussen hem, ingen mysig lukt i bussen direkt, spya fifaan... Iaf sen gick jag o mallan hem till mig hon skulle nanna över här. Sen idag vaknade vi typ vid 11 käkade frukost å sånt sen drog hon för dom skulle ha släktkalas eller någots ånt hos hennes kussiner xD Iaf nu har jag suttit med So:n i 2 timmar håller på att spy på det men självklart har man fastnat men jag har fan inte långt kvar nu så jävla gött så mamma får hjälpa mig sen med lite åsikter för det pallar jag inte pillra fram några mer! Iaf ikv vet jag inte vad som händer än men har en fuktansvärd huvudverk
nu så den kan dra åt helvete först !





jag


pusstjaao

RSS 2.0