who says

ett nationellt avklarat denna veckan, och fan vad bra det känndes! Känns surt nu att vi har haft ett jävla miffo till matte lärare de första månaderna nu i 1an som förmodligen kommer göra att mitt betyg i matte A blir ett skruttet G som jag kommer sitta och lipa över i resten av mitt liv. Har en glädjande nyhet till vilket är att jag fick MVG i kriminologi, hur underbart!? Super nöjd över mig själv, för det var fan inte många som fick det och han var skit sträng i betygsättningen. Nu ska jag försöka ägna lite tid till spanskan så jag kan någonting tills imorgon i alla fall. Sista skiten denna veckan, förutom muntliga redovisningen på fredag i historia, men det löser sig alltid på något sätt, ändå bara g uppgift.


fint grön/blått idag, underbart

vad sägs om en dusch jonna, och spanska plugg senare?
SVAR: (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)


hard


ser kanske inte blimärket så mycket, but it´s very big!
Just nu sitter jag här och är typ halv trött eller något. Fruktar dock morgondagen så vill helst dra ut på denna dag så mycket som det går. Dock fattar jag med att morgondagen närmar sig och att det är bättre att vara utvilad imorgon än tröttis. Nationella i Matte A imorgon, och ja det har väl inte gått så jätte bra för mig i matten hittils pga. alla lärar byten osv. Men jag ska göra så gott jag kan och hoppas verkligen på det bästa, önska mig lycka till imorgon! Inte mitt enda nationella denna veckan dessutom, har nationella i Spanska steg 3 också på onsdag, alltså de två sakerna jag fruktar mest två dagar i rad, typ hemskt? Svar: JA!
Så morgondagen spenderas framför spanska böckerna i intensiv fart och hoppas på att få in så mycket som möjligt.

PuSs♥

soulsister

hade det trvligt på festen och vid halv två tog jag felix och louise bussen hemåt. Dock åkte jag och felix hem till hans mamma för där inte är någon hemma och däckade där till en film. Idag vakande jag av att ellan smsade och sedan ringde mig, så jag satt och snackade lite med henne och väckte felix samtidigt. När han sedan vaknade myste vi lite och sen tvningade jag iväg honom för att köpa frukost till oss pga. att husets kyl är väldigt tom utan någon mamma i hushållet. Så tills frukosten var klar så la jag och hade det mysigt framför tvn. Efter frukosten myste vi lite till framför tvn och vid två tiden tog jag bussen hemåt och stack in om ellan och hämtade mina stuff. Eftermiddagen har spenderats till datorn och lite matte plugg. Nej nu ska jag käka och sen försöka koncentera mig på min no uppgift så jag får den ur vägen tills denna veckan!

puss ♥

nothing can hold me down

igår kväll gick jag ner från mig till miatorp till min babe sådär vid halv 10. Vid 10 tiden kikade även jonas in huvudet och vi satte på någon film som handlade om någon naturkatastrof och alla människor var borta typ och dem som fanns var kvar var typ skit lite. Så genom hela filmen fick man följa en pappa och en pojke som försökte överleva.. ja det var väl det, fick inte veta bakgrundshistoria eller hur naturkatastrofen kom till eller vad som hade hänt. Men ye, inte så bra. Sedan gick vi och la oss och somnade väl vid halv 1 tiden. Idag tog jag och snutte bussen till stan. Där drog han och tränade och jag mötte upp ellan och gick i stan lita. Efter det tog vi bussen till mig så hämtade jag bikini sen hem till henne och sola! Har haft underbart fint väder idag, mums. Nu strax blir det dusch och sedan käk. Lite senare blir det hem till ellan och fixa mig, förhoppningsvis dyker alex också upp. När vi känner oss klara blir det att kila till domsten på fest!

puss ♥


knockout

fortaste skoldagen på länge! två lektioner historia och sen idrott där vi sprang cooper testet sen var det hem. Väl hemma blev det solstolen i en timme drygt innan solen gick i moln alldeles för länge. När jag väl skulle gå in sen upptäcker jag att en geting har smygit sig in i huset och går därför att hämta en tidning för att döda den med. när jag sen kommer tillbaka in till köket ( där jag hittade den från början ) för att döda den så ser jag inte den och blir skit skraj så jag börjar backa bakåt ner i hallen för att jag ska kunna se den tydligare. och rätt vad det är dycker den upp mitt framför nyllet på mig nästan, sen slutar det med att ajg skriker som ett djur och springer in på toaletten och låser in mig så att den inte ska kunna ta mig. Ja, där satt jag tills mamma kom hem...

Nu är jag nyduschad och skulle egentligen på kalas hos min nästkussin maja idag men känner inte mig så pepp på det, och nu lär jag ju inte hinna. Ikväll får jag helt enkelt fixa eget käk och sedan mysa lite. Imorgon blir det förmodligen stan och sen på kvällen fest.

btw, hittade deta lilla gulliga klippet på annikas blogg. På filmen är det mathilda (den svenska tjejen) som jag brukar passa som sjunger om naturen, så söööt!
 http://www.helsingborg.se/templates/SchoolStandardPage.aspx?id=84341&epslanguage=SV


wonderful

ganska skön dag idag faktiskt förutom min fina försovning i 1 timme! Kom i tid till skolan iaf men ja har inte gjort något speciellt där faktiskt. Efter plugget blev det ner och träna med Älskling, Christoffer och Thomas, körde crosstrainern ett litet tag och sen blev det ben och mage för hela slanten. Mina ben börjar faktiskt bli starka igen wihoo. Efter träningen drog jag hem till Felix mamma och myste lite med snutte där. Passade på att duscha och käka lite glass. Sen var jag duktig och lekte lite mamma och damsuga och diska efter de små pojkar som var där i helgen (felix mamma jobbar i småland för tillfället så hon är inte hemma). Annars snaggade jag felix helt och lekte lite först och skrev in ett J i håret på honom och lite annat busigt. Vid halv sju kom min dady och hämtade oss och körde hem felix till sig och mig hem. Nu sitter jag här och har ätit och funderar på att gå och lägga mig i tid idag och kolla på någon mysig film att somna till. Imorgon blir det skolan och sen hem och plugga lite kanske.


PussPuss♥

byyyyyyyyyee

för er som kanske inte vet så försvann hela min novell som jag skrev för någon vecka sedan, så ja jag har väl haft ett tag på mig nu att skriva om den men har liksom inte haft lust till det när skriva sagor är det värsta jag vet. Men idag klagade min Svenska lärare på mig ännu en gång så när jag kom hem satt jag mig ner och skrev typ en sida på den, inte klar men en bit iaf! Lite senare stack jag ut med annika och gick en runda, men eftersom att hon har nationella imorgon så blev den inte så lång men ändå mysig så här framåt kvällskvisten när solen har börjat titta fram och molnen dratt sig iväg. På vägen hem hörde vi dock hur mathilda och ida (två ungar som jag passat väldigt mycket i mina dar) var ute och hoppade stuttsmatta eller hur det ny stavas, så vi kunde bara inte hålla oss från att gå in. Så där blev vi ett bra tag tills de skulle käka. Har saknat mina små töser! Eller små kanske jag inte ska säga längre, om man jämför med när jag började passa dem för 9 år sen ungefär så är dem väldigt stora nu!
Som detta tex: " Jonna jag brukar säga I love you till min pojkvän och vet du vad han svarar då? I love you to". Och då kom självklart min fråga, brukar du pussa på honom då?.. Då förväntade jag mig typ ett svar som " men ööö är du äcklig eller"... Men fick i stället till svar "ja, hallå klart jag gör, många ggr varje dag". Fick mig en snarar chock, i den åldern var allt jag brydde mig om killbasiller och försökte någon kille göra något så var det ööööö!! Aja ska dra mig nu
för ikväll blir det iaf tv tittande, först top model och sedan hollywood fruarna.

Imorgon blir en lite kortare dag eftersom att vår lärare är borta sista lektionen, men ja jag tackar och bugar.


mina söta flickor på stranden med mig i sommras!

Nu måste jag kila puss ♥


amazing

idag har jag och min bebis 13 månader,
Jag älskar dig mest min putte fnutte bice!



haha awee min lilla apiiis ♥

there´s so many ways to love you

ååå fan att hif var tvungna att förlora... Men jaja första förlusten måste komma någongång ju. Ligger just nu i sängen och orkar fan inte plugga in replikerna till pjäsen som vi har redovisning på imorgon, eller hur man säger. Som tur är ska jag vara berättaren så jag kan läsa innantill, men ja man ska ju helst kunna kolla upp lite ibland också. Men ja, känner jag min klass rätt så vet jag redan nu vilka som kan replikerna, vilket är typ två pers. Och resten tänker som jag, alltså att det blir skit bra att ha papper imorgon. Förövrigt har jag tränat idag för första gången på evigheter känns det som. Gick väl lite si sådär. Svartnade på ögonen två gånger precis som om jag skulle svimma och det blev typ svårt att andas, kände mig inte trött på den fysiska delen, skit skum känsla i alla fall. Men körde på så gott jag kunde i typ 50 min tills det svartna skit länge så jag var typ tvungen att avbryta. Efter dte kom pappa och hämta mig och sen var det vidare hem och duscha, käka och sen glo lite hif. Och för er som aldrig tror på mig när jag säger att jag har lockigt hår egentligen, så har ni ett bildbevis här!



puss♥


förut


Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut


Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut...





dont let it get away

seg och trött ligger jag nu i min säng hemkommen från min älskling. Igår blev det först klippning och filmmys med lollen och senare på kvällen hem till kalle på typ chill krök. Skönt att bara umgås med lite folk sådär faktiskt, så vid två tiden kom lollens farfar och hämtade oss och körde hem mig och felix till honom. Idag skulle jag egentligen träffa sussi, men hon hade dubbel bokat och jag ligger här hemma och har skit ont i magen som jag har haft nu de senaste dagarna... dont know what it is! Ska fortsätta löka lite nu.

pusspåer


wonderful

hemkommen som sjukling nu efter några dagars övning på P7 i Ystad med klassen. Lägret har varit kul och mysigt och det var fan ta mig skönt att alla övniingar vi gjorde var planerade så att man visste att det faktikt skulle bli av! 10.00 - 16.00 har övningarna legat mellan och  dem har varit riktigt roliga. Vi jobbate emot Polis, Brandmän och sjukvårdare och vi spelade då antingen skadade/chokade, annhöriga till skadade eller press. Kvällarna har bestått av nattbad, grillning, twister. Myspys helt enkelt! Dock ligger jag nu här hemma och känner mig inte alls kry, men ska försöka få hit min älskling så han kan underhålla mig lite. Lägger upp lite bilder också så ni kan se vad vi har hittat på i helhet! Imorgon väntar klippning kl 1 och sedan en liten lollen.


andersson, jag, elias

elias, jag, elsa

linn, tobbe, jag

josefine, linn, janne, claudia


tobbe, linn, elias, gabriella, jag, amanda

emelie

anton, louise, carro

jasmine

flexie


jag och felix

alex, janne

pyramiden

några st på stridsvagnen

innan övningen började


yes, ett antal bilder där.. Fotade typ över 200 bilder plus att jag har massa filmer! men aja pöss ♥


perfectly

snart dags för käk och sedan hem till min älskling som ligger hemma och är halv sjukis. Får hoppas på att ahn känner sig piggare imorgon för då är det dags för läger från sönd- onsd. Antingen blir det höör eller ystad. Hoppas dock på Ystad med polisen! Hade annars en mysig kväll med mycket käk och mys med flickorna. Festen/kröket var väl sådär, antagligen för att jag var sjukt jävla grymt trött. Så jag och carro blev hämtade vid lite över 12 och kilade hem till henne och la oss i sängen och snackade i 2 timmar innan vi somnade skönt! Idag blev det upp och duscha osv. Sen vidare till väla för att inhandla en till långärmad tröja. Blev sedan hämtad av moster och vidare för att träffa min nyfödda nästkussin. SÅ SÖTIIIS! Nu på eftermiddagen har jag packat mer. Ska kila ner till käket nu!

slänger upp tre bilder för det var det enda jag fotade igår..


carro


jennie

alex


jag och ellan var också med men ja inga fler bilder togs så...

puss ♥


solo




Pretty, teach me wrong from right
Cuz in love there are no answers
And in life there is no lie
Pretty, if the sun won’t shine
Now you’ve come this far to meet me
And I know, I know you’re mine

You’re just too good to lose
And I can't refuse
So don’t make me choose between the two
I’m fed up in here
In my atmosphere
Don’t you know who you are
You’re my shooting star ♥

good for you

min dag har bestått av skola med matte där vi fick damp på läraren, spanska där jag hade muntligt np, samt engelska där jag hade muntligt np. Om vi säger så här så gick spanskan åt helvete och engelskan helt okej faktiskt. Jag är inte så dålig på det som jag tror! Efter det blev det hem till mormor och morfar där jag städade, fick money och fikade. Efter det in till stan igen, solade sen träffade jag annika en snabbis innan hon skulle jobba sen hem again. Skulle egentligen tränat små flickorna ikväll men jag har valt att inte göra det mera pga. jag fick jobbet på mc så vet jag redan nu att jag inte kommer att ha tid för det så ja. Nu ska väl jag ner till mamma och kolla vad hon har köpt till min nyfödda nästkussin Iris som vi ska till på lördag. Imorgon blir det school på förmiddagen sen mys med some girls innan vi drar vidre på fest senare på kvällen.


how cute

puss ♥

NICE

Roliga saker idag

♦ Fick jobb på mc!
♦ Jag trillade i skoltrappan när jag skrev sms, måste ha sätt väldigt roligt ut faktiskt

Tråkiga saker idag

♦ Jag måste börja plugga
♦ Min handknöl är tillbaka, och den verker

Orkar/hinner inte skriva mer för nu ska jag ägna resten av denna dagen till att plugga kriminologi som jag har kursprov i imorgon. För första gången i mitt liv har jag ingen aning om vad som ska komma på ett prov, men ja önska mig lycka till! HAVE A NICE DAY..


PUSS!

PUSS! /malin

new


ny tröja


ellan och jag igår på valborg, som kan sammanfattas till, helt okej?

nu ska jag åka hem till min älskling och mysa hela kvällen ♥


RSS 2.0