you´re the BEST, better than all the rest, better than anyone!

SAKNAR MIN MALIN SÅ FUKKAT MYCKET, DU ÄR BÄST HJÄRTAT!

hatar
att inte kunna träffa dig varje dag!Du är nog den enda som kan mitt kroppspråk utantill och känner mig så väl man kan känna någon.
 Du kan läsa av mig hur lätt som helst, du vet precis hur jag är som person.
Det är så jävla skönt att ha någon som dig malin, som bara tar mig för den jag är.
Du vet om att du är den bästa vän jag har malin,
du vet om att du är den enda personen jag aldrig kan tröttna på och som jag alltid klarar av.
Jag är så himla glad att jag har dig, jag älskar dig malin hedin! <3


MIN UPPFINNING, BARA MIN!

JAG VET ATT JAG ALDRIG UPPDATERAR MEN JAG HAR KOMMIT PÅ VÄRLDENS BÄSTA UPPTÄCKT! JAG ÄR VÄRLDENS VÄRSTA MENSVERK IDAG OCH JAG HAR KOMMIT PÅ BOTMEDLET SISÅDÄR KL 10 IKVÄLL, DEN ÄR VÄLDIGT BRA!

ALLA TJEJER PÅ MED LAPTOPEN SÄTT DEN PÅ MAGEN LÅT DEN BLI SVIN VARM OCH TADA SMÄRTAN E BORTA FÖR STUNDEN!


VISST E JAG BRA!? :D

thats just the way it goes

tjulululu alla fulingar, speciellt annika grisunge!

japp jag har då varit på mallis i två veckor och kom hem igår och åkte då direkt till flexii babe! Så jävla underbart att träffa honom igen, haha var typ så glad så jag började skaka som fan hihi (a) Vi var först och myste lite sen så åkte vi och köpte lite godis och sånt sen åkte vi hem till hans papi och kollade på en film som sööög rumpiis haha men jaja skit samma det var myspys :) Idag vaknade vi vid typ 10 tiden sen gick vi upp vid halv tolv och typ käka, sen skulle jag försöka lära mig schak, jag kan juh säga så mycket som att jag sög och hans bror fick spela till mig hela tiden, jonnis is never gonna be good at shack! Vid 1 tiden körde snutte hem mig så skulle jag va med malin, vi typ snackade massor och kollade film och käkade som vanligt haha! Vid fem stack hon hem och så kom annika till mig så har jag snackat massor med henne med och fått lite dirty ditails najsnajs som valigt. Nu ska snart flexii komma igen och sova hos mig men ska ut med vovvisarna också och gå en runda för annika ville det så vad gör man inte för hennes skull puss babe :* 


 

imorgon blir det väla och shoppa lite stuff tills skolan börjar, fick även veta att vi ska på läger nästa måndag och luffa oss i skogen typ som kickoff, ska bli sjukt roligt faktiskt, haha jag kan faktiskt kissa i skogen nu efter vårt lilla skogsläger i kullaberg i sommras med mitt saknade 9B! Lika mycket som jag vill ha något nytt och fräscht lika mycket vill jag inte släppa min lilla underbara 9B, Jag vet inte känns bara så sjukt konstigt att på torsdag när skolan börjar är det inte era ansikten jag ska se utan helt andra. Både positivt och negativt men jag kommer sakna det som fan!

Nu ska jag fortsätta att vara social med annika
pussheeej <3


 


RSS 2.0