mad

ååå, jävla bajsbajsbajs! budade på en polisdräckt på tradera idag som egentligen kosatar rund tusenlappen men hon sålde den där efetr att ha använt den en gång och det var den enda typ som inte såg slampig ut. Så när det är en timme kvar på den så är det fortf jag som har budat så DUM  som jag är går jag in och duschar och tänker så klart att dne är min, sen när jag väl ska gå in och kolla så har någon idiot budat 30 spän över?! Jag är så sur så jag hålle rpå att dö och nu har jag fan ingen aniong om vad jag ska vara! ÅÅÅÅÅÅ

WONDERFUL

  • För det första är det skit härligt vårväder ute
  • För det andra vaknade jag upp bredvid världens underbaraste, som gör mig lyckligast
  • för det tredje har jag idag övningskört och växlat ända till fyran och kört 50 km/h, tyckte det var as bra för mig för att vara tredje gången jag sitter framför ratten + att jag fick mötande trafik
  • För det fjärde en viss person är inte .....
  • För det femte dagen kan bara bli bättre!

Ja som sagt, det känns som om detta kommer bli en mysig lördag, och med detta vädret ute kan det inte gå annat än fel. Dock så kom vi på att den 17 april, då jag och felix har ett år åker vi på läger! Ganska trisst, men tur att vi går i samma klass så vi är iaf med varandra, hihi. Nu blir det att duscha Thea, vilket hon H-A-T-A-R !

PUSSHEEJJE♥


yeah
it´s friday and I love it!


f-u-c-k-y-o-u

 Orkar inte låsa mitt rum, övervaka mina saker, skälla på dig för att du ska ta din tumme ur röven och göra något eller för att saker ska försvinna ifrån mig. Du beter dig förhelvete som en jävla tre åring! Så jävla less på detta, att inte människor kan fatta. Det har upprepats så jävla många gånger nu och jag orkar fan inte ha det så här mer! Sne steg efter sne steg, när ska du lära dig? Du är fan vuxen och kan inte ens ta hand om dig själv? pallar inte med detta längre antingen drar jag eller du.
jag
hatardig


your love is my drug

one day less tills helgen! Skolan idag bara. Fortsatte på sista delen på spanska provet hörförståelsen då, kan väl säga att jag inte fattade särskillt mycket och chansade på hälften typ. Sen skulle vo haft matte men den blev inställt för det fanns ingen lärare som kunde ta oss vilket gjorde att vi hade 2 timmars håla så det blev käk och lite sånt najs då. Efter det var det kriminologi där vi jobbade lite med brottsoffermyndigheten. Tillsist var det då dags för samhälle där vi jobbar med en tävling som heter koll på cashen som är väldigt najs faktiskt, blev även färdiga idag med det! Efter skolan blev det ner till gymet med älskling och gabbe. Sprang typ ett tag men fick typ kramp i mina benhinnor, dock ingen aning om varför men det har börjat komma ganska ofta nu och det är sjukt jobbigt! Så istället för att springa så ställde jag mig på crosstrainern i 20 min och sedan blev det lite mag träning. Nu har jag precis käkat och ska strax kila in i min kära lilla dusch. Sen blir det till att kolla på mästarnas mästare och efter det plugga lite engelska hehe F U N...
du är det bästa som finns hjärtis!
pusshejje<3


BRANDORAMA

Okej, jag hade sjukt kul på brandorama med my lovely klass! Fanns tre moment vi skulle göra som var buren, bilen och slangen. Bilderna får tala för sig själva!japp, ni ser precis vad vi gjorde på bilderna. Buren var ett klosterfobi test där vi skulle låtsas att vi rökdykte och att vi då inte såg någonting. Så vi fick ha gasmask med den förtejpat så att vi inte såg något samt gastuberna som minst vägde 10 kg! Sen var det bara till att börja krypa upp och ner igenom laborinten tills man kom fram.

Den andra övningen var att vi skulle klippa i bil för att lära oss hur det går till när man kommer till bilolycker och måste få ut folk. Så vi klippte lite hör och var där vi ville. Haha, vi hade så jävla roligt så vi tog bort taket osv. lämnade inte kvar så mycket till nästa grupp. Sen satte vi oss i bilen medans andra klippte också, fett kul!

Den sista övningen var att vi skulle kunna koppla alla slangar till olika saker och få ihop det så snabbt vi kunde. Inte så roligt, frös mest av allt vatten och så plus att det blåste. Men var ganska kul att spruta vatten för det var sånt jäcla tryck i slangen så man trycktes bakåt som fan så man typ höll på att trilla, kändes nästan omöjligt att ta sig framåt..

pussheej <3


HAPPY B-DAY

eftersom att jag ska vara på brandorama med min klass hela dagen imorgon och kommer inte hem fråns skit sent och då är det time för plugg! Därför slänger jag in lite najs pics på my babe som fyller år imorgon!
Grattis Ellan på din härliga 17 års dag och jag kan ju inte mer än hoppas på att du är frisk!

Du vet om att du är BÄST gumman, och jag är så jävla glad att jag kommit dig närmare den senare tiden!
Du är fan inte normal men det är inte jag heller, så so what? I love you anyway! 

Grattis ellan!

 ♥
 


RSS 2.0