mi casa tu casa

igår var jag med sussana på stan myspys! Hittade en svart klänning från gina, sen två par vita benvärmare från hm och en svart stickad mössa från åhlens. Efter stan stack jag hem och gjorde typ ingenting tror jag, jag kommer fan inte ihåg, härligt minne`? hahahah! Idag vaknade jag vid lite i 10 skulle vara nere hos mormor 11, så på med kläderna ut med flätan i med lite sprey, en macka i magen sen gå till bussen. När jag var klar med städningen hos mormor kom mamma och så fikade vi lite där snackade och sånt, sen följde jag med mamma och handlade. När jag kom hem satte jag mig direkt framför datan och skrev på so:n. And guess what? jag e fortf inte klar!  detta arbetet dödar mig långsamt men säkert, just nu står min hjärna bara tvär still så jag får lägga av nu med det. Japp men är klar med grundfaktan iaf, sen nästan skrivit klart en dag som ett jehovas vittne tror jag finns inte så mycket att skriva egentligen om något sånt.
Imorgon ska jag  förhoppningsvis fixa klart det mesta så att det vara finns pytte kvar till på söndag ^^ Skulle egentligen spelat match nu men eftersom jag mår som jag gör så blir det strax käka sen vid 8 kommer malin till mig så ska vi in till stan och möta claudia sen blir det bio ikv vid lite över nio, hsm :) mysiigt!

Nu vill jag bara att min förkylning,ont i halsen, slem i halsen och min huvudvärk ska dra åt helvete!




malin jag claudia


jag o mallsan





for some reason i can´t explain

Tjaaao!
Idag är det onsdag och änu en dag på höstlovet.
I Fredags var det fest för alma och agnesa, grattis flickor på 15-års dagen! :D
Sen på lördagen hade vi släcktkalas för min bror som fyllde 20 den 20 october :)
Efter 1,5 timme stack jag vidare till alma för tjej/mys kväll, på söndagen stack jag först och kollade på sussanas och claudias match. Dom van med en boll och självklart skadade claudia sig så jag fick leka sjuksköterska duttig man e visste exakt hur man skulle göra. Pä kvällen sen förljde mallan och sussi med mig till min match som gick rent sagt åt HELVETE!  Efter matchen stack jag hem dushade och käkade sen vidare till mallan för att tillbringa natten där. Måndagen var jag först med sussi o mallan typ krängde mat som vanligt? hahahah iaf sen på kvällen var jag med annika och vi mös lite och gjorde ansiktsmask och lite sånt myspys. Igår/tisdag blev det först hem till sara där vi fixade en sak först ^^ sen var vi hemma hos henne lite käkade å sånt sen vidare till match som vi vann och efter det träning 1,5 timme. Idag onsdag ska jag först fixa en del på mitt so-arbete och vid 4a sen kommer sara till mig ikv blir det bowling :D Jag ska fan vinna denna gången (a) 



Förövrigt är mallsan i göteborg och shoppar loss vilket ajg också vill :/
Men det är juh bara 1,5 månad kvar till teneriffa med Sara babe, då jävlar ! :) <333




pusshaaj




 jag o mallsan älskliing, bild från i fredags <33

I don´t get it...


allt är så jävla fuckat.
jag pallar inte känna såhär mer, jag mår fan inte bra av det någonstans.
man ska fan inte känna den känslan jag känner nu för något man verkligen vill,
jag vet inte vad jag ska göra mer, känns bara som jag ska bryta ihop varje gång.
det finns ju fan ingen glädje kvar i någonting av det längre.







for some reason i can´t explain

i´m sorry, is all that you can say

sweet dreams are made of chese ^^

japp den har typ sjungt på hela dagen vet inte men låten fastnade bara helt enkelt :P
Skolan först idag efter 6,5 timmars sömn satt med matten tills sent igår och sen typ kunde jag inte somna så blev det lite skvallertidningar sen bara var klockan as mycket. Tränade även igår ganska rolig träning faktiskt .) Idag blev det då skolan först hade vi matte prov hoppas det gick bra nu då :P Iaf sen hade vi inte så mycket mer fick sluta efter maten så jävla skönt asså, behövde verkligen det så jag stack hem och så pluggade jag 1,5 timmar med min SO uppsatts om Jehovas vittnen och ändå har jag inte kommit någon vart :O sjukt asså känns som om jag aldrig kommer att bli klar :/ Om typ en halv timme får jag väll ägna änu lika mycket tid till spanskan eftersom det är prov på det på fredag :( Har så jävla mycket nu i skolan så jaghåller på att spy och typ känner mig skit stressad och ååå skit jobbigt e det. KÄnns skit skönt att det inte är några matcher i helgen så jag kan ta det lungt och bara sova ut. Eller ja sova ut och sova ut måste plugga hela helgen också för att vi har No prov på måndag+ inlämning och det hinner jag inte börja på fråns fredag, KILL ME!


detta har vi då innan vi slutar om 2 weeks:

Idag: Matteprov
Torsdag: Engelska verbs papper 2 sidor
Fredag:Spanska prov

Nästa vecka:
Måndag: No-prov+skriftlig inlämning om sjukdom
Fredag: So-inlämning


längtar efter teneriffa med sara ! <3 :D





tjaaoo <33

Utkast: Igår var ...

Igår var det först match, det gick åt helvete rent ut sagt, emn jag orkar fan inte bry mig när stämningen var så jävla negativ på plan :/ Iaf sen åkte jag då hem till mig och sara följde med, käkade och fixade mig sen kom säräs pappa och hämtade oss och ut till rydebäck till saras dady :) Vi gick typ ut med vovven en lång promenad möjsigt! Vid typ kvart i nio tog vi bussen in till stan och mötte elvira o julle vid bowlingen bowlade en timme skit kul :P haha kom typ 3a men fick faktiskt flest strikes (a) stol! xD Efter det stack vi till mezo fikade och myste lite sen tog jag bussen hem, hade det as najs <3 Idag blir det först väla med mamsen köpa skor typ, sen ska jag sepla match lite senare ikv mot Eslöv, lets kötta!


Blondie

Igår stack jag först till skolan var på första lektionen sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi till sjukhuset.
På sjukhuset fick jag sen mina inlägg och typ sprang på någon maskin medans dom filmade mina ben när jag sprang,skit roligt sen att se på tvn när man spran i sin slowmotion fart elr hur det stavas ^^ Efter det tbx till skolan tills man slutade. På kvällen blev det sen träning :D
Idag var det först plugget hela dan as segt typ, verkligen skit segt! :O haha sen blev det det andra lärar fajten på typ 1 vecka ahahhaah xD Sen blev det typ översvämning i kapprummet svin äkligt sånt typ toa vatten som bara började rinna ut fiifaaan : / Sen på No:n ska vi bygga broar typ så e jag med krille, gissa vårt "företagsnamn" haha så jävla najs, korre/blondies AB :D haha malin och lukas namn va fan sköldpadde AB eller något sånt! Efter skolan stack jag till mormor som vanligt på fredagar hjälpte med städningen men jad stannade där i 2,5h, när sen mamma kom och hämtade mig var jag typ slut efter allt hörande om vilken jacka hon skulle köpa och att gardinerna blev bra och hur mycket det kostade och om att jag skulle ha ett par strumpor på fötterna xD Jaja men jag älskar min mormor hon e bäst :D haha nu sitter jag här och mögar vet inte om jag orkar göra något ikv är typ helt slut efter skolan i 1 vecka :P




måste bara beräta en sak till, haha jag skulle typ bära pappa på ryggen typ man tar dom på ryggen så böjer man sig fram så att fötterna lyfter om ni fattar? haha så gjorde jag då det för jag skulle visa hur stark jag var, så bara helt plötsligt glider han undan åt sidan så bara känner jag på mina ryggkotor hur något knakar till, hahahah och där gick pappas revben ^^




as härlig bild på ellan och mig ^^



pusstjaao <3


where did you go, i´ve missed you so

hejhej :)
har betsämt mig för att faktiskt börja uppdatera lite gran härdåja.
Idag var det plugget som vanlig, inte särskilt roligt någonstans.
Nu sitter jag hemma och gör typ nada, måste egentligen plugga men min motivation har
försvunnit för länge sen! Får väl ut och sprnga sen med eller något måste röra på mig lite.
För er som inte vet så fick vi igår reda på att vår matte/no lärare Gunnar inte kommer klara sig, han
har haft lung cancer ett taga nu men jag trode att han skulle komma tillbaka nu efter sommarlovet att allt
skulle bli som vanligt igen men det blir det inte. Känna så jävla fel att just han ska gå bort någon som 
verkligen har livsglädjen och abra 60 ska gå bort, bara sådär...

Så jävla fel :´(




RSS 2.0