all because of you

dagens skoldag är avklarad. Har dock inte gjort något vettigt sen jag kom hem från utvecklingssamtalet. Hade tänkt att plugga på dem två timmarna mellan skolan och utvecklingssamtalet men jag och andersson pluggade typ i 30 min (skrev ner verben och snackade) sen spelade vi skit gubbe resten av tiden typ. hehe. Och nu vägrar jag att plugga, top model kl 20.00 sen 21.00 är det hollywood fruar och det kan man ju inte missa? Får bli plugg i sängen kl 22.00 tills jag somnar med spanska skiten i händerna...

resten av tiden när jag kom hem har jag spenderat framför tv:n med en film som jag satte på när jag kom hem medans jag käkade och det blev helt enkelt att jag fastnade i den och sen var kl helt plötsligt lite över sju och nu är jag ju här och top model börjar om 15 min så knappast lönt att plugga émellan.

önska mig lycka till på spanska provet! hehe

                                                                                                                                   
                                                                                                                                           pöss ♥


pass out



I Said
 Do It
 How U
 Do It
 Go on
 And Walk
 It Out



time

t

Igår blev en helt okej dag tillsist faktiskt. Vaknade upp i min älsklings famn, sen gjorde han frukost till lilla mig medans jag la kavr i sängen och snarkade vidare. Vid 12 tiden kom sen mina päron och hämtade mig så skulle vi åka och kolla på cykel, men dock hittade jag ingen jag ville ha. Så vi åkte vidare hem där lilla annika  var snabb med att fråga om jag ville med till bk och käka pommes, och jag menar vem bangar det?! Inte jag iaf! Så jag stack dit med henne och snackade lite osv. Under tiden jag satt på bk frågade lilla max om jag ville komma på krök hos honom med lite folk så jag bestämde mig för att kila dit framåt kvällen. Efter bk stack jag en sväng inom malin och skulle låna någon tunika, så jag blev väl kvar där i runt 2 timmar och snackade med henne lite, smakade även den nya marabou med passionsfrukt i vilket jag faktiskt blev besviken på... Jag menar passionsfrukt är typ den bästa frukten jag vet och marabou den bästa chokladen, men tillsammans blev dem två ingen bra matchning faktiskt. Iaf, efter jag hade varit hos malin stack jag hem och fixade till mig och blev sedan körd ut till max. Blev väl en helt okej kväll där, dock lite segt. Så jag och kevinski tog bussen hem lite över ett. Eller hem och hem, jag åkte till felix och myste ner mig i hans säng
Idag vaknade vi vid typ 11 tiden, så vi gick upp och käka frulle och lite sånt. Sen kom hjärtis på att han ville fixa deras skatbo (!?) yes iknow, rätt random men jag njöt av att få sitta ute lite i solen och mysa ändån. När han sedan var klar med den stack vi med hans dady och köpte lite trädgårdssaker och tog även en sväng till friabad och gick en mini runda där. FAN VAD JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN! Efter det körde dem hem mig och jag tog direkt på mig träningskläderna och gick ut en sväng med ellinor. Nu ikväll har jag väl bara gjort klart samh. saken och typ gjort bananpannkakor till min broder... Imorgon blir det skola till 2 och sen utvecklingsamtal 20 över fyra, JIPPIE. Kill me!

 


emme, amanda, josse

tobbe

kevin liknar typ erik saade som faaan!

jag och min pussgurka!


tobbe,johan,martin

and max


♦ pallar inte lägga upp fler pics nu, sorry

puss ♥


all for the best

tänte att jag skulle berätta om vad som hände med min kära lilla gamle mormor...
Allt började egentligen vid 7 tiden då vi fick ett samtal först från farmor, sen vård hemmet och sedan polisen om att hon hade gått iväg själv genom ett uterum och att de inte hade kunnat spåra henne med polishundarna. Så jag pappa och felix hoppade in i bilen och åkte till vårdhemmet där vi då började leta på lite olika ställen. Eftersom att min gamle mormor är dement och lever 20 år tillbaks i sitt huvud började vi leta på dem ställena där hon tror att hon bor och kollade på dem ställena där hon tror att hon jobbar osv. Men nej vi hittade inte henne. När vi sen kom tillbaka till vårdhemmet en timme senare fick vi ett samtal från polisen där dem sa att någon hade hittat en tant som sa att dem skulle kontakta Lena (min farmors namn) så vi åkte då till den plats dem sa vilket var sjukt närma den lägenhet hon har bott nu i dem senaste 20 årna, denna plats eller personerna under dessa 20 årna har hon inte pratat om sen i julas (!?).. Men när jag och felix då kommer dit hittar vi henne i trapphuset där hon har sin lägenhet sittandes på sin rullstol helt nerblodad (trillat antagligen) men skrattandes. Blev låte smått chokad själv så jag kunde inte hålla mig fr skratt och min lilla gamla mormor fattade ingenting typ, var lite ironiskt faktiskt.
Men det var roligt för helt plötsligt kom hon ihåg sin gamla kompis Maj som hon har haft de senaste 5 åren men dom hon glömde när hon fick sin sjukdom. Jaja tur i oturen i slutändan men nu är hon på plats på äldreboendet på Närlunda igen! Hur hon har tagit säg från närlunda till ungefär där hd ligger (höghusen där) är en jävla gåta. Men antagligen gått en del, plus att vi hittade en bussbiljett i hennes jack ficka, hur F*N kom hon på en buss?
Sådär, då var den historien berättad...

puss♥


lovely

Hem kommen från lägret i onsdags men har inte orkat skriva helt enkelt. Förövrigt hade jag det kanon bra och var ute på massa övningar, bla spelade jag prostituerad, hippie, flykting, till fånga tagen i chock, skott skadad, "joggare" m.m. för er som ville veta. Nu har jag väl återhämtat mig halvt iaf, andra natten i min underbara säng och jag sov 12 timmar inatt! HELT SJUKT  att jag kan vara så trött förtfarande... Idag hade vi bara en lektion vilket var idrott som jag förövrigt inte var med på pga att jag lekte med min hund igår och hon knuffade mig så jag flög i  golvet med svanskotan före, vilket resulterade i att jag fick sjukt jävla ont och att jag går och haltar idag. Annars har dagen bestått av en arbetsintervju på mc samt ett besök i stan med Alex och Ellan, myspys. Nu ska jag ner och visa mamma tunikan jag köpte samt klaga på om att jag vill ha mat.

Om någon undrar var jag och felix gjorde igår vid 8a tiden så läs
http://hd.se/helsingborg/2010/04/22/85-arig-kvinna-forsvann-fran/

så kan jag ju berätta mer om det i senare inlägg, min kära lilla gamel mormor.

puss ♥

1 år!

Imorgon har jag och mitt hjärta ett år!
 Ville bara säga att han är den bästa och underbaraste som finns!
Vi firar detta med att åka på läger 07.00 imorgon bitti, men som tur är har jag älskling i samma klass.
Jag älskar dig Felix ♥



http://www.youtube.com/watch?v=sDcpXlttqq4


lovely

underbara väder! Dagen idag har bestått av skola tills typ ett, för då bestämde jag för att sjukanmäla mig och åka hem. Väl hemma gick jag ut och satte mig med laptopen, musik och min vovve och njöt! Vid lite i föra fick jag ett litet sms av ellinor så jag ringde upp henne och snackade lite och sen bar även mina ben av sig på en liten promenad till ellinors trädgård. Där ägnade vi ännu mer tid till solning och pratande. Vid fem tiden gick vi in och sen blev jag förhörd på kalla kriget som jag har prov på imorgon. Själv har jag inte tittat på sammanfattningen jag har gjort men jag kunde det faktiskt ganska bra när hon förhörde mig! Men ja, det börjar väl bli dags att titta till dem strax och göra mig en liten ansträngning för att lära mig allting så att det sitter. Efter jag var hos ellan stack jag och handlade mat och godis som jag kan ha med mig till övningen. Stack även till annika efter dte för att be hennes mamma kolla på min lilltå där jag hade en jättestor knöl. Den tog hon så vänligt bort till mig så nu känns min tå prima igen!

Imorgon börjar jag kl tio med prov, efter det idrott sen slut. När idrotten är klar blir det hem till mormor och städa. Vid fem över tre ska jag försöka träffa Annika i stan och sedan ska jag vara med sussi lite senare på eftermiddagen. På kvällen blir det väl till att packa det sista inför militärövningen som jag åker till på lördag kl 07.00!!! Yes, väldigt tidigt och är inte hemme fråns på torsdag igen. Men det ska bli fett skönt att komma ifrån skolan hehe.

känns som om jag har hunnit med allting idag som jag inte skulle göra, men ja det får väl bli en hektisk dag imorgon helt enkelt.


ellan y yo

puss♥


so good!







jummiie jummiie!


Free fallin

You're gone from here
Soon you will disappear
Fading into beautiful light
'cause everybody's changing
And I don't feel right.


RSS 2.0