BRANDORAMA

Okej, jag hade sjukt kul på brandorama med my lovely klass! Fanns tre moment vi skulle göra som var buren, bilen och slangen. Bilderna får tala för sig själva!



japp, ni ser precis vad vi gjorde på bilderna. Buren var ett klosterfobi test där vi skulle låtsas att vi rökdykte och att vi då inte såg någonting. Så vi fick ha gasmask med den förtejpat så att vi inte såg något samt gastuberna som minst vägde 10 kg! Sen var det bara till att börja krypa upp och ner igenom laborinten tills man kom fram.

Den andra övningen var att vi skulle klippa i bil för att lära oss hur det går till när man kommer till bilolycker och måste få ut folk. Så vi klippte lite hör och var där vi ville. Haha, vi hade så jävla roligt så vi tog bort taket osv. lämnade inte kvar så mycket till nästa grupp. Sen satte vi oss i bilen medans andra klippte också, fett kul!

Den sista övningen var att vi skulle kunna koppla alla slangar till olika saker och få ihop det så snabbt vi kunde. Inte så roligt, frös mest av allt vatten och så plus att det blåste. Men var ganska kul att spruta vatten för det var sånt jäcla tryck i slangen så man trycktes bakåt som fan så man typ höll på att trilla, kändes nästan omöjligt att ta sig framåt..

pussheej <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0