end

Skolan är slut och ettan är avlklarat, vilket är helt jävla underbart! Vad som mer är underbart är att det bara är 20 dagar kvar tills jag och louise åker till Turkiet! hihi!

I torsdags slutade ju övriga så det blev fest hemma hos jonathan i min gamla klass, så jag träffade skit många från 9b då vilket var otroligt mysigt och jag hade det skit kul även fast det blev lite to much. Igår var det då skolavslutning efter att ha sovit i två timmar och vaknat upp kl 05.00 av magsmärtor. Upp blev det iaf och iväg till skolan för avslutning, efter det blev det käk med klassen på olearys vilket var mycket gott. På eftermiddagen blev det att kolla på när studenterna sprang ner för terasstrapporna och sedan hem för att åka vidare på studentfesterna vilket var 3 st. På kvällen blev det hem till kremer med vattenpipa och småkrök och var väl hemma lite efter två.
Vaknade kl 12 idag och ska kila till felix vid tre och mysilera hela dagen med honom och en bra film kanske, detta vädret är ju inte direkt att jubla över..

orkar inte lägga upp bilder här, de finns på facebook!

pusshej♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0